23 martie 2011

Ir homemade!

Zilele trecute am citit pe unul din blogurile pe care le urmaresc cum poti sa-ti faci singura acasa irul de buze. Ideea mi-a suras de cum am vazut postarea asa ca am cumparat ce imi lipsea si azi am purces la treaba (daca tot am chiulit am avut timp). Nu are rost sa va spun inca odata cum se face, puteti citi asta aici, si vedea ce mi-a iesit mai jos:


Ce am facut eu diferit a fost ca am adaugat ulei de migdale si ulei de argan, iar in loc de blush am pus fard de ochi. Din pacate, dupa cum se poate observa, am pus si eu prea putin si nu e prea colorat, asa ca daca va hotarati sa incercati va recomad sa nu va zgarciti cu blushul, fardul si ce mai vreti voi sa folositi. Mie imi place ce a iesit si asa. Pe buze hidrateaza foarte bine. Daca aveti placerea si curiozitatea sa incercati, va rog sa va exprimati parerea.
Aaa...eu l-am pus in frigider ca nu mi s-a parut destul de tare nici dupa cateva ore, o sa vad maine daca s-a mai intarit.
Merci deamyworld pentru idee.

Dia

4 comentarii:

  1. Hey, dar chiar arata bine, mie imi place. O sa mai incerc si eu sa fac, de data asta cu ulei de migdale si mai vad eu ce gasesc + cantitate dubla de fard/blush neaparat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. He,he!Am facut si eu ceva asemanator doar ca mult mai simlu si intr-o cantitate micuta.O sa mai fac dar dupa reteta data de Dreamyworld.

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte ok sa stii...hidrateaza foarte bine...vecina mea intotdeauna cand vine pe la mine se face ca ii place cu hidrateaza. Doar ca daca vrei sa aiba culoare nu te zgarci cu fard/blush sau ce vrei tu sa pui.

    RăspundețiȘtergere