19 februarie 2012

Cea mai frumoasa bratara!

Ce faceti dragelor? Ce planuri aveti pentru duminica asta? Eu m-am trezit, tarziu ce-i drept, cu chef de postat. Azi o sa va vorbesc putin despre cea mai frumoasa brata pe care am pus manutele. Cu aceasta ocazie, profit  sa va multumesc pentru ajutorul dat. Nu stiu daca va mai amintiti, dar prin luna decembrie va ceream un like pentru un concurs, iar acum am primit premiul datorita ajutorului vostru. Va multumesc!

Dupa cum stiti, caci am mai spus in nenumarate randuri pe blog, in materie de bijuterii prefer cerceii. Mai mult, bratarile nu m-am incantat prea tare niciodata, dar odata ce am primit aceasta bratara parerea mea incepe sa se schimbe. Arata ea bine si in poza de pe site, dar in realitate arata si mai bine si e cu totul deosebita. E chiar cea mai frumoasa bratara pe care am purtat-o.

Bratara a venit si foarte frumos ambalata. Va pun poze ca am trancanit destul.





Ce parere aveti? E frumoasa, nu? Daca va place va invit sa aruncati o privire pe site-ul Bijuterii Arta, unde puteti admira si alte minunatii. Mai mult, acuma aveti ocazia sa castigatii unul din cele doua premii de la noul lor concurs, respectand cativa pasi foarte simpli, trebuie doar sa ii ajutati sa realizez un top al bijuteriilor de pe site. Toate detaliile despre noul concurs le gasiti AICI. Eu am castigat deja la doua concursuri, asa ca de data asta o sa le las si altora ocazia sa se bucure de aceste frumoase bijuterii. Eu zic sa incercati, regulile nu sunt deloc grele si bijuteriile incantatoare.

O duminica minunanta va urez,

P.S: Nu uitati de GIVEAWAY-ul de pe Facebook.

4 comentarii:

  1. Sa o porti cu placere,Dia si sa o asortezi la o tinuta care sa te puna in evidenta!
    Ti se potriveste bratarica si cred ca o sa iti si poarte noroc pentru ca ti-ai dorit-o atat de mult!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. MErci Ela. Imi place mult bratara, dar la asortat nu ma pricep, dar sper sa ma descurc totusi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu zic ca ti se potriveste :D:D ... mie nu cred ca mi s-ar potrivi ...sa o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere