1 august 2013

Empties!

Astazi o sa va arat ce produse am consumat in ultima perioada, prin perioada ma refer la cateva luni, nu doar o luna. Daca as face aceasta postare lunar, in unele luni nu v-as putea arata nici macar o acetona.



Nu sunt multe produse, dar am zis sa nu mai tot astept sa se adune. Pe de-o parte nu-mi place cand mi se termina anumite produse, mai ales cremele de fata. Am "noroc" ca intotdeauna produsele de fata mi se termina cam deodata, lucru care ma streseaza maxim si ma pune pe cheltuieli.

Produsele pentru corp consumate sunt:


Am terminat 2 geluri de dus enorme de la Palmolive. V-am mai spus ca la sampoane si geluri de dus nu sunt pretentioasa, dar acestea de la Palmolive sunt printre preferatele mele. Cel cu Black Orchid & Moisturing Milk avea o consitenta cremoasa, iar cel Oriental Rituel joyous textura unui gel, dar ambele miroseau superb, faceau spuma din abundenta si nu uscau pielea. Cred ca tot de la Palmolive o sa-mi cumpar urmatorul gel de dus, asta dupa ce-l termin pe cel de acum. Scrubul de corp Sephora cu ceai verde l-am luat de la reduceri acum 2 ierni. L-am tinut vreun an pana am inceput sa-l folosesc, dar apoi a inceput sa-mi placa. Nu am avut tragere sa folosesc scruburi de corp pana de curand, dar acum o sa devina un obicei. E un produs bun, doar ca particulele abrazive pot fi prea dure daca aveti pielea sensibila.


Am terminat si 2 sampoane in perioada asta, folosite in tandem cu surioara mea. Despre samponul de la Schwarzkopf v-am povestit deja aici si parerea mea se mentine. Samponul Matrix mi s-a parut si el un sampon bun, nu mi-a cauzat neplaceri, a facut spuma suficienta si a curatat eficient si bland. Probabil nu par tare incantata, dar v-am spus ca nu sunt pretentioasa la sampoane, inca nu am gasit unul care sa mi se para ca face ceva deosebit fata de altele. Probabil pentru ca sunt fericita posesoare a unui scalp nepretentios. Acelasi lucru il pot spune si despre balsamul de par, nu m-am impresionat unul mai mult ca altul. Eu oricum aplic balsamul doar pe lungimea firului de par.  Acesta de la Garnier mi s-a parut un produs bun si m-a tinut luni bune, la un moment dat credeam ca nu se mai termina.


Mini solutia micelara de la Yves Rocher a fost ok, dar nu m-a impresionat, cum a facut-o cea de la Bioderma, care nu deageaba e atata de laudata. Crema pentru ten uscat de la Apivita a fost si ea ok, dar nu mi s-a parut suficient de hidratanta, mai ales ca se recomanda a fi o crema pentru ten uscat. A fost spornica, dar nu as cumpara-o inca o data. Mostrele de Cellufirm Drops le-am adorat, eu le folosesc sub crema de ochi dimineata si seara si imi plac tare mult.  Mai am una pe care o folosesc in prezent si la urmatoarea revista cu produse Mario Badescu o sa-mi cumpar alta.


Intotdeauna am folosit aproape in exclusivite acetona de la Farmec pentru indepartarea ojei, e ieftina, eficienta si usor de gasit. Am folosit odata o acetona de la Rimmel, buna si ea, dar apoi tot la Farmec m-am intors. Momentan am tradat-o si mi-am luat o solutie fara acetona de la Cien si incep sa inteleg de ce e atat de laudata, dar despre asta o sa va povestesc cand o termin si apare in Empties.

Ati incercat vreounul din produsele folosite de mine? Cum vi s-au parut?