23 iunie 2011

Coafura de examen!

Azi inainte sa plec la examen, in loc sa repet (ca tot omu') m-am pus in fata oglinzii...pe impletit. Nu am pornit de la o idee anume da a iesit ceva dragut. Va las cu pozele sa vedeti si voi ce si cum:



A fost ceva simplu, doua impletituri spic pe laterala, iar coada e formata din 2 cozi impletite rotite. E foarte comoda coafura si a rezistat destul de bine pe canicula asta. O sa vedeti mai jos poze si de dupa 5 ore pe canicula.
Am scapat si de examenul acesta, mai am unul si vacantaaa.... Cand am ajuns acasa obosita, dupa o sesiune de shopping,  m-am bucurat sa vad in posta avizul. Am primit trusa cumparata de la blogsale-ul Deliei, carei vreau sa-i multumesc inca o data. Trusa a ajuns in stare destul de bun...un fard s-a imprastiat putin, dar am remediat situatia. M-a surprins ambalajul foarte dragut, care mi-a smuls un zambet de cum am vazut fundita. Arata cam asa
Si dupa ce am deschis cutia am zambit din nou:
Pe langa ambalajul foarte cute m-a facut sa zambesc si cadoul...Delia a fost foarte draguta si mi-a facut cadou un lac Oriflame rosu ca focul. Continutul trusei in episodul urmator ca azi am fost prea obosita sa mai fac poze.  Si acum sa va arat cum a suportat parul meu canicula:

Puteti observa ca am venit acasa cu ceva in par...asa cum va spuneam am fost la sopping, desi nu sunt mare fana, si am cumparat o gramada de prostioare. O sa va povestesc si experienta mea la sopping in episodul urmator.
Abia astept sa treaca si examenul asta sa reintru oarecum in normal cu postarile...si sa fac ceva schimbari pe aici. Aaaa....Delia mai are ceva produse de calitate si ieftine la blogsale-ul ei.
Va doresc succes  la examene si la bac,
Dia 

P.S: Daca nu ati observat mi-am facut si eu pagina de facebook pentru blog. Daca va place va invit sa apasati butonul LIKE. 

11 comentarii:

  1. Delia asta e o mare nesimtita cu blogsale-ul ei. Tipa care "a castigat" e tot ea.Si-a facut un blog rapid. A fost desteapta, ce sa zic?si-a facut imediat clienti

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim...nu stiu ce sa-ti zic...eu chiar vroiam trusa...acuma nu stiu daca e asa cum zici sau nu...eu sper sa nu fie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim:NU e asa !!!Puteai sa iti spui macar numele daca esti asa de sigura.Eu cred ca esti doar ofticata ca nu ai castigat.Dar asta e nu poti multumi pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Delia, nu pune la suflet..importanta e constiinta ta..eu sunt multumita de afacere:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur ca ti-a placut modul in care am aranjat coletul:* multumesc ca ai avut inceredere si ca ai cumparat de la mine.Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am constiinta impacata dar ma enerveaza ca unele persoane comenteaza aiurea.Tu esti o draguta si cred ca persoana aceea care a vorbit urat macar putea sa imi spuna mie...

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da stiu ce zici...cel mai ushor e sa arunci cu pietre si apoi sa te ascunzi...ma tot mir ca cei cu comentarii negative sunt intotdeauna anonimi. Oriucm...noi sa fim sanatosi...Eu sunt multumita asa ca nu as avea de ce sa zic altceva:)

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc pentru vorbele bune...:* esti o scumpa>:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. mai multe poze cu trusaaa :)) >:D< n-ai primit degeaba pensula :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristina in curand...sa scap si de examenul asta:)

    RăspundețiȘtergere