29 ianuarie 2012

NOTD: Essence Wanna kiss?

Buna fetelor, ati terminat cu sesiunea sau mai aveti si voi? Eu abia am inceput, abia in 8 scap de tot. Pana atunci cred ca o sa postez mai rarut, dar o sa incerc sa nu dispar de tot din peisaj. Inainte sa ma apuc de lucru la proiect vreau sa va arat lacul pe care l-am purtat saptamana aceasta, un mov pal care mie imi place foarte mult. De ceva vreme vreau sa vi-l arat, dar nu iesea in poze nicicum o culoare cat de cat apropiata de realitate, ci doar un alb pal. Eh, dupa mai multe incercari si o coala de hartie alba in fata blitului, a iesit, in sfarsit, culoarea si in poze.



Scuzati varfurile tocite, dar poza a fost facut la sfarsitul celei de-a 4-a zi de purtare, deci eu zic ca a rezistat destul de bine. Am folosit:

Orkide Calcium gel ca baza, Essence Wannna kiss? si topcat uscare rapida Kallos. 

Sa va zic si doua vorbe despre oja Essece. E o oja cam groasa care trebuie aplicata cu multa grija pentru a iesi uniform pe unghii, dar apoi arata foarte bine si rezista chiar bine si fara topcat. Am si cateva oje Essence Color & Go, care fara topcat nu rezista aproape deloc, dar despre ele probabil o sa va vorbesc alta data. 

7 comentarii:

  1. Ai un Blog Award de la mine http://crissscri.blogspot.com/2012/01/primul-meu-blog-award.html
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunaaa!! Ai un premiu de la mine!!!!!http://catallinanails.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult. E foarte feminina si ingrijita. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc fetelor pentru premiu:*:*

    Miu Miu ma bucur ca iti plac:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draguta nuanta ojei!Imi plac si mie nuantele pale.Cand se duc de pe unghie parca nu e atat de vizibil si astfel mai poti trage de manichiura inca ceva vreme ;)

    Baza aceea de la Orkide cum este?

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci Ela. Baza imi place, poti sa o aplici singura in vreo 3 straturi si arata superb. Eu am luat-o pt ca aveam unghiile mici si atunci mi se rup usor. Cu aceasta baza nu am mai avut problema asta si acum au crescut frumos:)Oricum nu am mari probleme cu unghiile deci nu vreau sa o laud prea mult.

    RăspundețiȘtergere