16 ianuarie 2012

Review: Crema pentru calcaie Apidermaliv!

Buna dragele mele, astazi a venit randul sa va prezint 2 produse marca Apidermliv, mai precis cele doua creme pentru calcaie. Mai precis acestea:


Ambele creme se prezinta intr-un ambalaj de 50 de ml si contin 95% ingrediente de origine naturala.  Cremele au venit intr-un moment foarte bun, cand surioara mea avea probleme serioase cu calcaiele, asa ca le-am putut pune la treaba din primele zile.

Dupa ce am primit cremele, am cautat sa citesc ingredientele si recomandarile, dar am fost surprinsa sa nu le gasesc pe cutie. Abia apoi am constatat ca sub capac se afla un biletel cu acest informatii. 


Intre capacelul verde si cel alb se aflau informatiile.

O sa incep cu crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si propolis. Crema se prezinta intr-o culoare usor maronie, asemanatoare cu culoare cutiei si are un miros, care mie personal nu prea imi place. Surioarei mele ii place, spune ca ii aduce aminte de siropul de tuse de cand eram mici.


Iata si detaliile:

Pot sa va spun ca crema e foarte buna si face exact ce promite. In afara de miros eu nu am ce-i reprosa. Surioara mea a folosit-o pentru calcaie crapate si a facut treaba foarte buna. De la prima utilizare a simtit ca pielea calcaielor e hidratata. La inceput a folosit-o de 2 ori pe zi cum e recomandat, astfel in cateva zile situatia era vizibil imbunatatita. Acum ca a scapat de probleme o foloseste mai rar. Eu o folosesc preventiv dupa fiecare baie si nu am nici un fel de probleme cu calcaiele uscate sau crapate. A folosit-o si prietenul meu si a fost foarte multumit. Ca sa vedeti ca nu bat campii aici deageaba, va pun si poze ilustrative, dar inainte o sa va spun pretul de pe site: 11,16 lei. Crema tine foarte mult deoarece este necesara o cantitate mica.

Inainte

Dupa

Crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de menta are o culoare alba si un miros divin de menta, miroase foarte fresh. 


Mai jos puteti citi detaliile:


Eu folosesc aceasta crema cand imi simt picioarele obosite si mi le revigoreaza instantaneu. Cred ca ar fi o crema ideala pentru vara cand picioarele au mai mult de suferit. Daca aveti probleme cu calcaiele crapate o recomand pe prima crema, deoarece aceasta nu este asa hidratanta ca prima, dar, dupa cum vedeti pe prospect, nici nu promite atat de multe ca prima. Pretul ei este de 8,33 lei pe site.

 Fetele din Cluj, care nu vor sa comande produsele online, le pot gasi in magazinul naturist din Cora sau in Polus, la unul din standurile de pe hol si probabil si in alte locuri pe care eu nu le stiu. Pentru fetele din restul tarii nu pot sa va dau detalii, dar va sugerez sa le cautati in magazine naturiste. 

Cam atat pentru astazi, in curand o sa revin cu impresii si despre celelalte produse Apidermaliv. Voi ati incercat ceva de la aceasta gama? V-au placut produsele?


* Produsul a fost primit spre testare, dar opinia mea este una obiectiva si nu este influentata de acest fapt.

7 comentarii:

  1. hmm ce tare ...si eu vreau crema pentru calcaie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Diaaaa! In urma cu 5 minute am ajuns in casa, nici nu m-am scuturat bine de zapada, si spre marea bucurie a fiului meu am deschis cadoul de la tine. Si tot spre bucuria lui acum am doua unghii ojate una cu mov una cu verde, la un ochi m-a fardat cu negru, la celalalt cu maro, mi-a pus margele si lantul la gat, si m-a parfumat pe urechi -ca acolo m-a nimerit :)

    Thank you :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Diaaaa! In urma cu 5 minute am ajuns in casa, nici nu m-am scuturat bine de zapada, si spre marea bucurie a fiului meu am deschis cadoul de la tine. Si tot spre bucuria lui acum am doua unghii ojate una cu mov una cu verde, la un ochi m-a fardat cu negru, la celalalt cu maro, mi-a pus margele si lantul la gat, si m-a parfumat pe urechi -ca acolo m-a nimerit :)

    Thank you :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Doda daca ai probleme ti-o recomand

    @ sakura sper sa te bucuri de ele

    @ Clm merci:*

    RăspundețiȘtergere
  5. am ceva probleme cu calcaiele din pacate,sper sa mi-o achizitionez si eu cat de curand!foarte interesant articolul,multumim!te pup!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. am ceva probleme cu calcaiele din pacate,sper sa mi-o achizitionez si eu cat de curand!foarte interesant articolul,multumim!te pup!Alina.

    RăspundețiȘtergere