6 aprilie 2012

NOTD: Rimmel 061 EXOTICA!

Parca nu v-am mai aratat demult un NOTD,  iar cum am descoperit o culoare pe care am folosit-o de doua ori consecutiv pe unghii, am zis ca ar fi cazul sa remediez situatia. Dupa cum v-ati putut da seama din titlu, oja pe care o sa v-o prezint azi este de la Rimmel. Am cateva oje de la aceasta firma si imi plac foarte mult.

Iata ce am folosit:



Scuzati calitatea pozelor, dar cu blit nu imi iesea nicicum culoarea apropiata macar de realitate.



Oja este un visiniu foarte frumos cu particule foarte fine de sclipici si cu o aplicare incredibila. Se aplica foarte usor si foarte uniform. In pozele de mai sus am folosit un singur strat de oja.

Mi-au venit si papucii de la zorilestore.


Sincer...nu imi place deloc modelul. Intotdeuna m-am ferit de genul asta de saboti. Nu...nu i-am ales eu, eu alesesem alt model, dar m-au sunat sa imi spuna ca nu au 37 si daca vreau pe 38. Le-am explicat ca nu am ce face cu acest numar si au spus atunci ca imi vor trimite alt model. L-am primit pe acesta, e tot pe negru si cu steluta ca cel ales de mine, dar eu nu port genul asta de incaltari. Oricum s-a facut surioara mea cu o pereche de papuci, caci oricum ei ii sunt mai potriviti ca marime ca si mie. O sa revin cu parerea surioarei dupa ce ii incearca.


Va place lacul? Ce culoare purtati pe unghii saptamana asta?

PS1: Sa stiti ca in ultima poza culoarea e cel mai aproape de realitate.
PS2: Nu uitati de giveaway.



12 comentarii:

  1. ei ! si tu acum...mie imi plac :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca sunt pretentioasa, dar crede-ma ca la slapi sunt foarte pretentioasa...ma crezi ca de vreo 5 veri port aceasi saboti, care saracii au inceput sa arate ca dupa 2 razboaie mondiale. Niciodata, da niciodata nu am purtat slapi cu curelusa intre degete. Sora-mea rade de mine, pentru ca daca ma rod papucii odata nu ii mai port veci, iar problema asta o am doar cu papucii de vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. e super culoarea:D nu stiu de ce dar in perioada asta si eu am purtat nuante de rosu:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci Monica. Am dat-o si eu pe rosu, probabil pentru a alunga astenia:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Visiniul este printre nunatele mele favorite!

    Daca dupa doar un singur strata arata atat de bine atunci cred ca o sa imi iau si eu!

    Eu saptamana trecuta am avut unghiile fara oja dar acum le-am facut in doua nuante.Am doua unghii care s-au rupt si sunt ff scurte asa ca intentionam sa nu imi fac unghiile pana nu mai cresc nitel ca sa nu atrag atentia catre acest aspect inestetic dar nu am putut rezista si le-am facut alaltaieri si am si postare cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu patesc acelasi lucru cu orice icaltaminte de vara indiferent de model sau firma. Prima luna am picioarele pline de basici si rani. M-am invatat sa am mereu plasturi ingeanta ca sa le pansez. Dupa...probabil se mai tabaceste pielea si nu mai am asa probleme.
    Apropo, felicitari pentru noua infatisare a blogului. Foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, ma bcur ca iti place Eu sunt foarte incantata de ea:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu era printre nuantele mele preferate, dar nu stiu ce m-a apucat asa subit. SUnt foarte bine ojele Rimmel, mie imi place si cele mici si cele mari.
    Cred ca am vazut postarea ta:)

    RăspundețiȘtergere