25 iulie 2012

Review: Himalaya Herbals Nourising Skin Cream & Neem and Turmeric Soap!

Am folosit produsele din titlu acum cateva luni bune, dar deoarece am vrut sa incerc crema si vara, abia acum le-a venit vremea sa va vorbesc despre ele.

Himalaya Herbals Nourising Skin Cream

Am incercat aceasta crema azi-iarna si atunci nu facea fata temperaturilor scazute, in sensul ca fata mea era tare uscata si senzatia de uscaciune aparea la scurt timp dupa ce foloseam crema. Am zis atunci ca o sa o pastrez pentru zile mai calduroase si bine am facut. 




Crema vine intr-o cutiuta cu insemnele Himalaya Herbals. Pe mine nu ma incanta genul acesta de ambalaj, caci intotdeauna crema imi intra sub unghii si nici nu mi se pare foarte igienic sa imi bag degetele in ea in fiecare zi. In cutiuta o sa dati peste o crema alba cu un miros placut, dar foarte subtil (cum imi place mie).


Ingredientele cremei sunt:


Iata ce promite aceasta crema:


Ce imi place mie la ea?  

  • este o crema usoara cu un miros subtil;
  • se intinde foarte usor si intra foarte repede in piele ;
  • folosita vara mi-a oferit hidratarea necesara, fara a lasa o pelicula uleioasa (nu uitati de protectie solara);
  • nu mi-a cauzat probleme cu tenul, lucru foarte important deoarece in ultima vreme tenul meu reactioneaza la orice nu ii prieste destul de agresiv;

Cum v-am spus deja, nu imi place ambalajul si faptul ca iarna cand am avut tenul foarte uscat nu a facut fata uscaciunii tenului. Daca nu va stiti cu ten foarte uscat aceasta crema ar putea fi crema de zi ideala, deci  o recomand pentru un ten normal.

Himalaya Herbals Neem &Turmeric Soap!

Sunt trei lucruri la care nu sunt pretentioasa: gel de dus, sampon si sapun, atata timp cat nu observ efecte adverse.


Sapunul de la Himalaya este un sapun solid de culoare verde. Mirosul lui nu il pot asocia cu ceva anume, dar ma duce cu gandul la toate sapunurile solide pe care le foloseam cand eram mica.


Ingredientele sapunului sunt:


Iata ce promite acest sapun:


Eu nu am folosit produsul pe fata si nici pe corp, doar pe maini si a facut o treaba buna. Nu m-a convins totusi sa il aleg in defavoarea sapunului lichid, cu care m-am obisnuit in ultimii ani, asa ca cel mai des intind mana spre cel lichid. Sapunul este destul de spornic, m-a tinut o perioada lunga, desi uneori l-am mai folosit si la spalatul hainelor mai delicate care le spal cu mana. 

Produsele Himalya Herbals se gasesc in hipermarketurile/supermarketurile: Carrefour, Carrefour Express, Cora, Auchan, Real, Mega Image si Kaufland.

Mai multe informatii despre produsele Himalaya Herbals puteti gasi pe site sau puteti vizita pagina lor de facebook.

Ati incercat aceste produse? Cum vi s-au parut?

* Produsele au fost primite spre testare