10 iunie 2013

Saptamana in imagini (24)!

Repede, repede va prezint si eu rubrica saptamanala. Mai e putin si ratam ziua de luni dar am tot taraganat-o azi cu postarea. Saptamana trecuta a fost una in care a mai iesit soarele pe ici pe colo, dar ploia nu ne-a parasit de tot.

 Mi-am facut si eu curaj sa ies din casa si sa ma duc sa-mi tai vafurile, de vreo luna tot m-am pornit dar abia acum am ajuns. Am avut noroc si am dat de tanti care imi place. Cand a terminat a insistat sa imi faca si un spic, ceea ce mi s-a parut foarte dragut.


Daca tot am fost la tara, la bunica, am strans si niste flori de soc pentru prietenul meu. M-a tot batut la cap sa vrea sa faca socata asa ca i-am dat o mana de ajutor. Dupa ce am terminat eram galbena si pe varful nasului de la polen. 

Intotdeauna am avut o slabiciune pentru maci, mi se par foarte frumosi. Cred ca faptul ca par asa fragili ma atrage spre ei...

 Ce ziceti de pisicuta asta? Eu cand am vazut-o in patul tatalui prietenului meu am zis ca e de plus. E asa scumpica. O cheama Tisu!

Vineri prietenul meu a fost foarte dragut si mi-a aratat cum sa fac si eu omlette au fromage, iata varianta mea. Sa stiti ca e la fel de delicioasa pe cat arata.

Tot vineri m-am intalnit cu Anca pentru a lua biletul pentru Beauty Forum Cluj. Abia astept sa vad cum o sa fie. 

 Va mai amintiti de Adolf? E asa dragut, il ador! Am petrecut noaptea de sambata spre duminica jucand anti-monoply cu prietenii si a fost o seara tare reusita. Adolf ne-a tinut companie.

Mi-am amintit si eu de tricoul acesta cu dungi, ca tot sunt la moda dungiile, luat in iarna de la Bershka si l-am purtat in weekend. Imi place tare mult dar, mare mi-a fost supararea, cand am vazut ca iese culoarea din dungi si pateaza tricoul.  Nu e prima data cand patesc asta, sau altele, cu haine luate din magazine cu renume din mall-uri si ma enerveaza la culme. Nu-mi amintesc sa fi patit asta cu hainele luate din magazine de cartier.

Am zis ca e cazul sa spun nu sedentarismului. Mi-am luat ganterele astea de 0,5 si m-am apucat azi de programul lui Jillian Michaels, de care am auzit de la Andreea. Probabil dupa poza dinaintea acesteia o sa ziceti ca nu am nevoie de asa ceva, dar o fac pentru sanatate si pentru putina tonifiere. 

Saptamana voastra cum a fost?







dexter season 6 dvd release date dexter season 6 dvd best buy dexter season 6 dvd box set dexter season 7 dvd best buy