19 iunie 2011

Ce mi-a inseninat ieri ziua!

Am fost atat de ocupata prioada asta, ca nu am avut nici timp sa impartasesc cu voi bucuria de a fi castigat giveaway-ul organizat de Cristina S. Am avut deci bucuria de a castiga pensula Sigma E25. Asta se intampla acum ceva vreme, dar am asteptat cumintica sa intru in posesia pensulei. Asadar, ieri cand am ajuns acasa am vazut ceva in posta si era chiar pensulica. Am fost foarte happy pentru ca nu a mai trebuit sa merg la posta vamala dupa ea, caci nici nu stiam daca am asa ceva in oras. Sa va arat si voua minunatia, nu ca nu ati mai fi vazut-o:
A venit frumos pusa in aceasta felicitare, care mi-a smuls un zambet, si cu un "biletel"
 Va puteti da seama deci ca modul de prezentare a intrecut orice asteptari. Despre pensula nu pot sa va zic decat ca m-am indragostit de ea...e atat de finuta si stralucitoare, iar perii ei sunt atat de moi ca ti-e mai mare dragul sa dai cu ea pe piele. La treaba nu am pus-o inca, parca mi-e si mila sa-i murdaresc perisorii aceia albi. Oricum vreau s va spun ca aceasta pensula nu a facut decat sa creasca obsesia mea pentru cealalta pensula...stiti voi care. Abia acum am reusit sa inteleg pe deplin diferenta intre o pensul de calitate si pensulele mele amarate.
Ii multumesc pe aceasta cale inca  o data  Cristinei S pentru ocazia de a castiga aceasta pensula si le multumesc totodata si celor de la Sigma.
Va las acum ca trebuie sa fug la examen,
Dia 

8 comentarii:

  1. ma bucur pentru tine :)
    Sa o folosesti cu placere draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. bravoo :x
    sa te bucuri de ea !!
    eu o fac :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Heeeeii,dar eu de ce nu am gasit-o in posta? :( m-am "plimbat" 30 de km ca sa ajung la ea ... anyway, s-o folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Yeeeeees. S-o folosesti cu bucurie
    Ai rabdare ca ce e mai bun n-a venit inca.. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult fetelor pentru urari, cu siguranta ca o sa o valorific...cand ma indur sa o murdaresc si cand scap de siusiune adica duminica pe la ora 16:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vrei sa participi la un concurs de promovare a blogului?Te asteptam cu mult drag...http://bestnewbolgs.blogspot.com/2011/06/pentru-inceput.html

    RăspundețiȘtergere