19 iulie 2011

NOTD: Silver and gold:inspired by Miu Miu!

Buna fetelor, stiu ca in ultimul timp nu am mai postat aproape nimic interesant, dar sunt in pana de idei si sufar de caldura. Caldura asta ma moleseste ingrozitor, dar banuiesc ca stiti si voi cum e. Sambata am fost si eu la strand la Targu-Mures si, desi a plouat dupa masa, a fost foarte bine ca nu a fost foarte cald. Am fost apoi la ceva cumparaturi, dar o sa va arat intr-o postare viitoare ce mi-am luat, cand scap de lenea asta.

Azi mi-am facut curaj si mi-am facut si unghiile, dupa ce de vineri is facuta doar cu lac transparent. Aveam planuri mari, sa le scurtez si sa le fac cu noul meu lac, dar inca nu am ajuns acolo, tot de lene, pardon caldura.
Modelul l-am vazut la Miu Miu si mi-a placut foarte mult. Aveam in plan de multa vreme sa-l aplic pe unghiutele mele si azi se pare ca a fost ziua. Va las cu pozele, desi culori nu se vad asa de bine . O sa va dati seama din poze de unde titlul postarii.





Pupici,
Dia

10 comentarii:

  1. Faina combinatia!Cred ca o sa incerc si eu dar mai intai trebuie sa achizitionez oja aurie si argintie caci nu mai am deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Ela, poti sa incerci si cu alte combinatii de culori:):*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place modelul tare tare mult:d

    RăspundețiȘtergere
  4. Incearca-l si tu dedeea, nur e chiar asa greu:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Dia daca vrei sa ai niste unghii pictate extraordinar de frumos....in culori indraznete.... contacteaza-ma :D ... D.B. poop

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai inca astept sa imi faci o vizita si sa-mi faci unghiile cum ai promis:)

    RăspundețiȘtergere
  7. pai da..probabil ca voi ajunge luni pe la u dupa ce ma intorc din cj :D .

    RăspundețiȘtergere