11 ianuarie 2012

NOTD-ul surioarei mele!

Ce faceti fetelor? Ati inceput sesiunea? Eu azi am avut primul examen si sunt extenuata. Cred ca am stabilit un nou record, aveam examen de la 8 dimineata si eu la ora 00:45 inca nu citisem nimic. Noroc ca examenul a fost la spaniola si ma mai descurc cu ea. Oricum m-am pus la somn pe la 2 si mai mult m-am invartit in pat (ma apuca seara, cand ma pun in pat, cate o tuse seaca de nu pot adormi), iar pe la 5:45 m-am trezit. Am fost la examen si de  atunci sunt tot in patut, ma lupt cu tusea asta impreuna cu siropul de tuse. Sper sa iesim invingatori. 

Am zis ca v-am neglijat destul, asa ca m-am mobilizat (cu greu, ce-i drept) si urmeaza sa va prezint manichiura surorii mele. Duminica seara s-a inchis in camera cealalta cu gentuta cu lacuri si cand a iesit mi-a aratat modelul. Nu ma asteptam pentru ca ea nu isi face modele pe unghii, sau cel putin nu singura. Din pacate, la capitolul pozat mai are de lucrat, dar e bine ca ceva poze vizibile au iesit totusi.




Ce parere aveti? Eu zic ca s-a descurcat destul de bine si modelul e foarte dragut, niste stelute mai contrastante erau, intr-adevar, mai de efect.

Vreau sa profit de aceasta postare si sa va invit sa impartasiti modele de manichiura, coafuri, review-uri sau ce considerati voi de cuviinta cu mine si cititorii mei. Asadar, daca doriti sa scrieti o postare pe blogul meu , va invit calduros sa-mi scrieti la adresa de pe pagina Contact.


12 comentarii: