16 februarie 2012

Despre Himalaya Herbals+concurs!

Dragelor, azi o sa va vorbesc despre gama de produse Himalaya Herbals, cu care am facut cunostiinta acum cativa anisori, cand eram in primul an de facultate. Imi amintesc ca ma mutasem la judet, in chirie cu o buna prietena, si trebuia sa-mi gestionez singura resursele financiare pentru prima data. Asa am luat eu cunostiinta de produsele naturiste. Aveam o colega care lucra la un magazin naturist cu preturi incredibil de bune si de acolo imi cumparam eu cosmeticele. Astfel, imi gestionam eficient si banutii de cheltuiala si cumparam produse care nu prea aveau cum sa-mi faca rau. Cautand atunci o crema pentru picioare buna colega mea mi-a recomandat una din gama Himalaya, laudand produsele din aceasta gama. Acesta a fost primul meu produs de la Himalaya si imi amintesc ca si-a facut chiar bine treaba. De atunci lucrurile s-au mai schimbat si eu am revenit la orasul natal si astfel am uitat de magazinul naturist si produsele Himalaya. Ei bine, intamplarea a facut sa imi reamintesc de aceste produse, pe care abia astept sa le incerc din nou. 

Cei de la Himalya Herbals au fost foarte draguti sa sponsorizeze un giveaway, avand si doua dintre voi ocazia sa testati aceste produse. Cateva informatii despre aceasta gama:


"Himalaya Herbals este o gama de produse ce contin extracte naturale, crescute organic, fara pesticide. Pentru că cele mai multe din secretele frumuseţii vin din negura timpurilor, deoarece au la origine natura şi seva ei binefăcătoare, Himalaya a îmbinat propriile cercetări ştiinţifice cu principiile Ayurvedice pentru a obţine o gama de produse naturale şi eficiente, care sa raspunda tuturor nevoilor. Asfel gama cuprinde: produse pentru igiena personala, ingrijirea tenului, ingrijirea parului, etc."

Sper ca v-am facut suficient de curioase incat sa va inscrieti la giveaway. De data aceasta se desfasoara pe pagina de facebook a blogului. Premiile sunt:

Va puteti inscrie la giveaway facand un click AICI. Despre toate produsele din gama Himalaya Herbals gasiti mai multe detalii AICI. Puteti lua legatura cu cei de la Himalya Herbals si pe Facebook.

Astept cu drag sa va inscrieti!

Un comentariu: