21 aprilie 2011

"Capodoperele"mele!

Hello girls, se pare ca saptamana asta a fost una a ratarilor. Totul a inceput cand, in sfarsit, m-am hotarat si eu fac o comanda la elf si m-am trezit ca perioada promotiei cu transport gratuit se terminase. Normal ca nu am mai comandat nimic, m-am zgarcit la transport. Apoi am vrut sa-mi fac newspeper nails si iara nu mi-au iesit, dar nu ma dau batuta si o sa mai incerc cu siguranta. Ieri am vrut sa fac o coafura simpla si draguta si nu era destul de lung parul, dar am o idee asa ca nici la asta nu renunt. Din pacate se pare ca "ratarile"astea se extind si aspra celor care convietuiesc cu mine. Din bucatarie nu se aud sunete prea imbucuratoare, ba e blatul de bai, ba nu a iesit crema. Dar...noi sa fim sanatosi, ca restul trec.

Deci pentru astazi m-am gandit eu asa...sa va arat cu ce imi ocup timpul in cursul orelor mai putin interesante. Indiferent daca sunteti in generala, liceu, facultate sau etc banuiesc ca experimentati/ ati experimentat si voi ore dinastea...stiti voi, materie plictisitoare, prea complicata pentru a intelege ceva sau pentru a-ti putea pastra atentia, sau proful...proful fara chef, proful care vorbeste singur, proful care are o voce ciudata sau pur si simplu proful care tie personal ti-e antipatic, sau ora, prea de dimineata, dupa un curs dificil,sau o ora tarzie, sau altele ca vad ca se pot tot gasi. Ei bine eu am participat si cred ca o sa mai am parte de astfel de "ore". In fine, sa va arat cu ce imi ocup eu cursurile sau seminariile astea interminabile astfel incat sa nu-i deranjez pe ceilalti:

 Asta e de semestrul trecut de la un curs la care proful ne citea slideuri.

Asta a fost terminata azi.

Si asta e in curs de inchiere.
Stiu ca sunt putin ciudata.... cred ca am ramas cu traume din gradinita cand niciodata nu faceam bine floricelele pe patratele...dar cum zicea profa de mate: fiecare cu piticii lui.

Voi cum va omorati timpul in ore plictisitoare?
Dia 

3 comentarii:

  1. Si eu mai desenam cate ceva sau vorbeam prin mesaje cu iubitul sau citeam o revista :)

    Dragute capodopere!
    Noroc cu materiile naspa,asa mai ies la suprafata geniile din noi! :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Vizitati http://beauty-and-health-cosmetics.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ma gandesc ca am terminat si cu facultate si cu tot .. mi se face dor . Dar .. fiecare perioada a vietii cu treaba ei :) Si eu mai faceam desene din'astea prin liceu , in facultate nu am avut niciun profesor la cursul caruia sa-mi permit sa fac treburi de'astea :)) Bucura-te de facultate , e o perioada frumoasa ..

    RăspundețiȘtergere