4 aprilie 2011

Impletit!

Probabil ca daca ati trecut zilele astea pe la mine pe blog ati observat ca e in plina schimbare. Nu eram multumita nicicum de felul in care arata inainte, dar acum simt ca se apropie incet, incet de ceea ce imi doresc (desi inca nu mi-e foarte clar asta). In fine, cred ca schimbari majore de "look" nu vor mai fi. Oricum daca aveti sugestii le primesc cu placere.

Azi surioara mea mi-a zis sa ii fac ceva la par care sa reziste pe maine si m-am pus pe treaba. Bineinteles ca am impletit repede ceva:


Asta e ceea ce a iesit. E o coafura lejera, numai buna de o zi la facultate. Sper ca va place. 

In alta ordine de idei, pe mine ma bate gandul sa ma vopsesc, dar nu sunt foarte hotarata (asta cred ca e astenia de primavara ca si primavara trecuta ma batea gandul sa ma fac blonda). Ati vazut prin pozele de la alte postari ca eu sunt un fel de saten si momentan sunt nevopsita. M-ar batea gandul sa ma vopsesc mai deschis, dar mi-e frica sa nu imi stric parul sau ceva, iar de decolorat nu poate fi vorba. Eventual daca este vreo vopsea care sa imi deschida culoarea parului fara sa fie nevoie de decolorare as incerca. 
Vai v-ati facut vreodata mai blonda fara sa va decolorati? Imi puteti da vreun sfat, eventual sugera vreo vopsea buna? Orice impresie este binevenita, asa ca astept comentarile voastre si va multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi.

Dia 

6 comentarii:

  1. Imi plaaace cum arata blogul, dar am o sugestie.. Incearca sa pui in banner citatul de Bach putin mai jos, unde nu se vede decat albastru... Sa fie mai usor de citit. In rest, arata bine:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci de sugestie, e foarte buna, m-am tot chinuit eu sa ii pun culori care sa poata fi citite e fondul asta dar nu mi-a prea iesit. O sa vad daca se poate muta mai jos, ca sunt total nepriceputa in lumea asta a blogosferei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt cam paralele dar stai linistita ca se invata si asta usor,usor.
    In legatura cu postarea,imi place luciul parului surorii tale iar impletitura este draguta foc.
    Cu vopsitul,nu iti iese blond daca nuanta ta naturala este inchisa,din pacate.
    Si eu as vrea un roscat care sa iasa mai mult in evidenta dar nu iese prea bine.Ca sa nu mai zic ca nici nu iese uniform,adica la radacini si un sfert din par este deschis iar restul inchis :( Cred ca ori trebuie sa schimb stilistul(iubitul meu :p ),ori trebuie sa folosesc 2 tuburi de vopsea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ela nu vreau blond foarte deschis, as vrea sa fie mai deschis cu vreo nuanta sau doua....da..poate ti-ar trebui 2 cutii, eu as incerca si asa:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,cred ca asta ra trebui sa fac acum cand ma vopsesc iar desi am parul mediu si ma steptam sa fie suficient un tub pentru ca acoperirea este uniforma,nu ramane fir de par fara vopsea pe el.Cine stie,poate desi este acoeprit tot parul cantitatea de vopsea per fir nu e destula pentru a-l pigmenta ca lumea.Anyway,don`t know!La asta chiar nu ma pricep,am mai vazut diverse sfaturi pe internet si la tv dar una e sa vezi si alta e sa faci.Nu imi permit sa ma duc mereu la salon ca acolo ar iesi perfect din prima :((

    Apropos de nuanta pe care ti-o doresti,incearca sa folosesti o vopsea intr-o nuanta mult mai deschisa decat cea pe care o vrei pentru par.Asta in prima faza iar apoi dupa ce ti-a iesit ceva,ceva acolo,parul fiind deja mai deschis vei obtine un rezultat si mai bun data viitoare,cand te sfatuiesc sa combini blond deschis cu nuanta folosita anterior si cred ca trebuie sa iasa ceva satisfacator.
    Eu asa vreau sa procedez acum(dupa data de 10 ma vopsesc).Lasa-ma pe mine sa incerc prima,apoi in functie de ce imi iese iti voi spune daca e ok sau nu,ca sa nu il strici aiurea.Ma ofer eu cobai!Vorba aia,in caz de ceva nasol,exista peruci pe toate drumurile!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu ce sa zic..incearca sa vezi ce iasa si apoi da-mi de stire, daca te oferi drept "cobai"macar sa beneficiem si noi din experienta ta:P. Sper totusi sa nu fie nevoie sa recurgi la peruci:P

    RăspundețiȘtergere