11 aprilie 2011

Lacul meu preferat!

Hellor girls, am avut un weekend plin, cu zugravit si casa intoarsa pe dos, asa ca nu am prea avut timp sa postez mare lucru. Nici azi nu o sa am, din pacate, caci aici e o dezordine totala si trebuie sa ma pun sa spal toata baia si bucataria, sa revina totul la normal caci nu-mi place haosul asta total de aici, Totusi am vrut sa va arat azi lacul meu preferat, pe care il folosesc in ceea mai mare parte din timp:


Pe unghii arata asa:



Mie imi place nuanta foate mult. Voua va place? Daca vreti sa aflati mai multe despre lac puteti citi despre el pe blogul From Mona with Gloss, adica aici. Si daca tot suntem la capitolul unghii va scriu mai jos cateva sfaturi legate de acest subiect, sfaturi luate de pe www.divahair.ro:

  • Daca oja s-a ingrosat, nu fugi sa iti cumperi alta. Oja incepe sa se ingroase dupa numai 2-3 luni de la deschidere. Solutia? Foloseste alcool (spirt) pentru a subtia, in niciun caz acetone. Aceasta va subtia pe moment oja, dar o va ingrosa si mai tare cu timpul.
  • Daca oja se ciobeste foarte repede, nu trebuie sa dai vina pe calitatea ei. Se pare ca oja intens pigmentata, precum nuantele de maro inchis, contine oxid de fier si dioxid de titaniu, care se suprapun peste agentii care se ocupa cu prevenirea ciobirii ojei. Solutia? Aplica peste oja un strat sau chiar doua de lac de unghii transparent sau translucid.
  • Daca ai unghiile ingalbenite, foloseste o jumatate de lamaie pentru a freca unghiile pe rand. Repeta acest ritual in fiecare saptamana pentru a avea din nou unghii frumoase. 
Cam atat pentru azi. Voi aveti vreo oja preferata, folositi vreun sfat din cele de mai sus?
Dia 

7 comentarii:

  1. Nude si potrivit pentru orice tinuta!

    Si eu pun alcool in oja si dau cu un strat de lac transparent dupa ce termin manichiura.
    Cu lamaie imi dadeam inainte pentru ingrijire(de inmgalbenit nu mi s-au ingalbenit)dar in ultima perioada nu am mai facut asta. Cred ca e timpul sa reiau acest obicei.

    O oja favorita?Oja rosie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place lacul nude, eu inca nu detin unul dar ma bate gandul sa imi cumpar.Faza cu alcoolul nu o stiam, deci un pont bun ptr mine.Mersi :* Ma bucur ca am dat peste tine, acuma nu sunt singura din Ardeal, desi cred ca mai sunt fete care au bloguri :D :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu foloseam niciunul,de fapt il foloseam pe cel cu acetona:))Deci un "anti-sfat".Am sa incerc si eu de acum cu spirt ca am impresai ca mi-am stricat cam multe oje pt ca puneam dizolvant de unghii.

    Intre timp te invit sa participi la giveaway-ul organizat de mine si Colourful Bazaar.Poti castiga oje China Glaze,accesorii,produse naturale de inghijire si un lac pentru uscare rapida Seche Vite.Te asteptam cu drag:-* Detalii aici http://leyacreations.blogspot.com/2011/04/colourful-creations-iti-coloreaza_09.html si/sau aici http://colourfulbazaar.blogspot.com/2011/04/colourful-creations-iti-coloreaza_7352.html

    Pupici:-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca va place si ca considerati utile unele lucruri din aceasta postare:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place foarte mult! Exact asa ceva imi doream si eu ieri.

    ♥Mika

    RăspundețiȘtergere