2 aprilie 2011

Putin gatit!

Cum spuneam intr-o alta postare, la noi surioara mea gateste. Eu sunt total netalentata la gatit, desi de cand a pleca si mama pe meleaguri straine am mai invatat una alta. Ideea e ca weekendul acesta surioara mea e plecata si nu a avut timp sa-mi gateasca inainte sa plece, asa ca a trebuit sa ma pun eu pe treaba (nu eram incantata de gandul de a manca tot weekendul paine unsa cu cutitul). Va arat mai jos ce am facut, poate vreo fata care nu se pricepe la gatit (ca mine) o sa incerce si ea in caz de forta majora.


Previzibil,nu? Cartofii pai te salveaza intotdeauna. Langa este peste file prajit in malai, imi place mai mult decat in ou ca nu se inmoie asa tare ( in plus sunt si alergica la ou), iar ce se vede alb este mujdei de ustuori ( usturoi pisat, ulei, smantana si putina sare). A fost foarte gustos (mai putin sanatos) si poate fi facut de oricine, oricat de neexperimentat ar fi. 

Sper ca v-am dat o idee buna despre ce sa gatiti. Am plecat acum sa-mi dau masca jos din par si apoi ma pun sa fac niste spaghete cu sos ( incepe sa se prinda de mine chestia asta cu gatitul). Revin cu poze maine cu ce o sa iasa.

Va doresc un weekend cat mai placut (atat cat a ramas),
Dia

5 comentarii:

  1. Draga Dia, eu zic ca ti-a reusit mancarea. Daca nu s-a ars si a avut gust bun, nota 10!! dar te contrazic la mujdei. chiar e sanatos mujdeiul.
    Auzi, iti propun ceva. Cand ramai fara mancare, bucatareasa,... vino repede pana la Timisoara. Ca te hranim noi. :)
    Am incercat freza ce mi-ai trimis-o. nota 5 mi-as da, asa cu indulgenta, ca ma cunosc...:) Dar ieri mi-am facut altceva in cap. pe fuga, dar a iesit bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. :). Da a fost gustos...mi-ar placea sa stau mai aproape de timisoara sa fac curs invitatiei:). Imi pare rau ca nu ti-am fost de ajutor, dar important e ca pana la urma te-ai descurcat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai facut poooofta la ora asta tarzie:( nu stiu cum sa iti spun, dar eu mujdei de usturoi as manca si dimineata si la pranz si seara... Iti poti imagina ce o sa visez la noapte, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. :))...Asa is si eu...dar am mancat saptamana trecuta de 3 ori asa ca momentant cateva zile nu mai mai treaba:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mujdeiul este miam!!!Doamne imi plua-n gura!

    RăspundețiȘtergere