29 iunie 2011

Coafura de vara 1!

Buna fetelor,
Azi incep o mini serie de coafuri bune pentru vara. Probabil ca titlul va poate parea paradoxal, avand in vedere ca vremea de afara nu prea duce cu gandul la vara. Cel putin la mine parca e toamna.
"Modelul"pentru mini seria aceasta o sa fie surioara mea, care oricum s-a plans ieri ca nu i-am mai facut parul de multa vreme. Va las cu pozele, sper sa va placa:





Srioara mea tocmai se spalase pe cap si de aceea avea parul mai ciufulit putin. O sa va mai arat si ce nimicuri mi-am cumparat joi dupa examen, caci o sa am nevoie de ajutorul vostru. Deci sa vedem:


Nu ma intrebati de ce am cumparat genele false ca nici eu nu stiu prea bine. Probabil ca am fost curioasa cum arat cu asa ceva...daca o sa le incerc vreodata o sa va arat si voua cum arat. Mi-am mai luat si stampila pentru unghii (sau cum se numeste), pentru ca am vazut pe un blog (chiar nu-mi amintesc pe care) ca poate fi folosita cu succes...Ei bine aseara dupa ce am pozat-o am vrut sa o folosesc si  nimic, nu imi iese nimic. A mai avut cineva problema asta? Sau o foloseste cineva cu succes? Va rog daca puteti sa ma ajutati scrieti la comentarii experienta voastra cu aceasta "unealta"sa stiu daca sa ma mai chinui cu ea sau nu.

Va pup,(nu uitati de micul meu giveaway)
Dia 

8 comentarii:

  1. Buna
    Si eu am avut aceeasi problema cu stampiluta(nu-mi iesea nimic) si as dori si eu niste pareri de la fetele care au reusit,poate au ele vreun secret;))
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Descude sa speram ca se elucideaza misterul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mi-am luat o asemenea stampila si am luat o mare teapa.
    Am incercat in fel si chip si nu a iesit nimic!
    Mai bine comanda ceva mai scump de pe net si poate ai mai mult noroc ca astea de pe la tarabe sunt varza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci Ela, m-am linistit sa pare ca nu indemanarea mea e de vina, ci produsul:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema cu astea poate fi din cauza ca nu ai dezlipit folia protectoare de pe tabla. Nu prea se vede ca ar avea folie, dar daca dai putin cu unghia, se dezlipeste. Sau mai poate fi din cauza cauciucului de la stampila, sa nu fie bun. Eu am cumparat mai multe, si nu toate sunt bune. Sper sa te ajute "experienta" mea cu ele :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mircbella a mea nu am vazut sa aiba asa ceva...o sa ma mai uit o data totusi...problema la mine e ca atunci cand dau sa inlatur excesul se duce si lacul din forma....Merci oricum de sfaturi.

    RăspundețiȘtergere