26 iunie 2011

Random Talk!

Buna dragele mele, vreau sa va anunt ca am scapat si eu in sfarsit de sesiune si ca o sa sarbatoreasc acest lucru cu voi. Bine, inca mai trebuie sa aflu 2 note...si la examenul de astazi nu mi-a mers tocmai bine...a fost mai degraba un examen al vitezei decat al gandirii si se pare ca la viteza nu stau prea bine. Altfel fiind spus nu am reusit sa termin examenul, mai aveam 2 subiecte de facut. In sfarsit, sa speram ca ce am facut e bine.

Oricum a trecut...deci merita sarbatorit momentul, asa ca m-am gandit la un mic giveaway, la care o sa ofer  accesorii. Va anunt de azi pentru ca puteti obtine un entry in plus daca va inscieti printre primii 10 la giveaway. Astfel daca tot va faceti timp sa ma cititi o sa apreciez lucrul acesta. Asadar, maine seara pe la 18 o sa postez toate detaliile despre giveaway si o poza cu premiul. Sper sa va inscrieti toti cei care ma urmariti deja si cei care o sa ma urmareasca de acum inainte.

Va pup,
Dia

8 comentarii:

  1. Felicitari! Sper sa iei numai note mari!;))
    Abia astept giveawayul!
    Am si eu unul in derulare daca te intereseaza: http://polish-addiction.blogspot.com/2011/06/giveaway-time.html

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. MErci Adriana:*. Ti-am scris la giveaway cum sta treaba cu pensulica:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai cu giveawayul! hai cu giveawayul! :) :)
    Desteapta mea, frumoasa mea, optimista mea, capul sus, ca ai sa reusesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristina iti multumesc pentru sfat (stii tu la ce ma refer).

    RăspundețiȘtergere
  5. can`t wait;;) kiss, kiss. felicitari pentru examene, am dat si eu astazi romana.. mai am doua si ma reintorc in blogosfera:*

    RăspundețiȘtergere