15 iunie 2011

Spider nails!

Buna fetelor,
Azi vreau sa va arat cum mi-am facut eu unghiutele, sper sa va placa. Azi noapte pe la 1 m-a apucat, deci avand in vedere ora tarzie eu zic ca arata destul de bine. Inainte sa trec la pozele propriu-zise, vreau sa va spun ca sunt happy ca mi-a iesit ok radiografia, macar o veste buna...maine dis de dimineata am examen si sunt cam stresata ca nu m-am putut concentra prea tare la invatat weekendul asta, abia astept sa scap de toate examenele sa am timp sa schimb aspectul blogului. Aspectul actual nu mai imi place deloc. Destul cu paranteza sa trecem la subiect.
Ideea pentru aceasta manichiura mi-a venit de la micul ( maricelul, de fapt) paianjen care m-a intampinat sambata pe faianta din bucatarie. Din pacate, saracutul a facut un zbor de la etajul 4 dupa intalnirea noastra de gradul 0. Sa zicem ca nu era suficient de simpatic ca sa il adopt. Am cautat pe youtube si am gasit o gramada de tutoriale, dar unele mi se pareau cam "morbide", majoritatea erau pentru halloween deci va imaginati si voi ce si cum. Asa ca am optat pentru o culoare de baza vie, sa fie mai funny. Va las acum cu pozele, ca banuiesc ca sunteti curioase (sau nu):




 Stiu ca paienjenelul meu e cam obez saracutul, dar se mai intampla. Oja mov este Golden Rose Paris, m-a surprins placut, pentru ca se aplica mult mai uniform decat multe oje mai scumpe, si in plus e si veche, cine stie de cand se afla printre celelalte oje. Am aplicat un singur strat, pentru ca nu imi place sa pun multe straturi, decat in cazuri extreme.. Cu un al doilea strat ar fi aratat mai bine cu siguranta.
Stiu ca manichiura mea nu e completa, deoarece nu m-am mai ocupat de cuticule demult, dar dupa ce am vazut o postare a Andei Zelenca, in care zicea ca taierea cuticulelor prin metodele clasice duce la denivelari ale unghiei, mi-am dat seama de unde is frumoasele mele denivelari, care altadata nu existau. Impactul a fost cu atat mai mare cu cat in urma cercetarilor pe "goagal" (cum zice profa de diagnostic), am aflat ca abia in 6 luni o sa scap de ele. Da...se pare ca atat timp le ia unghilor sa execute un ciclu complet de crestere (adica unghia sa se schimbe complet). Am decis prin urmare sa imi iau o solutie pentru cuticule, doar ca timpul nu mi-a permis nici macar cumparaturile de baza se le fac. Anyway...
Sper ca va place (pe mine una ma distreaza),
Dia 

12 comentarii:

  1. Iaaa sunt chiar simpaticee:o3
    Si tu ai avut chef de scris astazi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dariaa...cand e vorba de invatat am chef sa fac orice altceva:))) cred ca stii si tu senzatia:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu tot asa. ma pun sa invat si ma apuca un chef de bucatarit sau de curatenie, sau de vb la telefon, orice altceva...
    Las' ca stiu ca ai sa iei examenul.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt haioase:))

    Si eu esti haioasa, ca m-ai facut sa ma gandesc cat de dragut trebuia sa fie paianjanul ala ca sa il adopti:)) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ma bucur ca a iesit totul in regula la radiografie!

    Manichiura este super originala si imi place la nebunie desi am o frica de paianjeni!

    Bafta la examene!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte dragute!o sa incerc si eu modelul.pupici si bafta la examen

    RăspundețiȘtergere
  7. @sakura am facut tot la examen, sunt happy ca am mai scapat de unul, iti doresc succes si tie:)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Andra T si mie imi par haioase...poate daca paianjenul nu era asa negru il adoptam:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ela si eu ma bucur ca e totul ok, multumesc entru toate incurajarile:*

    RăspundețiȘtergere
  10. @Amelia T ma bucur ca iti plac...daca incerci vreau sa vad si eu rezultatul:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce unghii frumoase ai!
    Imi super-place modelul, este asa, original:)) Si paienjenelul ti-a iesit chiar foarte bine, cred ca o sa incerc si eu sa-l fac.
    Succes la examen, daca nu l-ai dat deja. :D
    Sa ne spui si noua cum a fost :)
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. merci Dianaaaa:)Sa-mi zici daca incerci ce si cum...la examen a fost ok, se asteapta o nota maricica:)

    RăspundețiȘtergere