12 octombrie 2011

Coafura de toamna!

Dragele mele sper ca ati inceput saptamana mai bine ca mine. Eu am fost saptamana asta pe la facultate si am avut parte de schimbari de orar deloc placute. Sper ca voi ati avut parte doar de surprize placute. In fine, vorba aia: noi sa fim sanatosi ca boala vine.

Sa trecem la oalele noastre. Se pare ca acuma chiar a venit toamna, am vazut pe blogurile voastre machiaje inspirate de toamna, NOTD-uri tomnatice si pana si poze care duc cu gandul la toamna. Ei bine, mi-am zis sa ma inscriu si eu in trend si sa incerc o coafura mai tomnatica. Asadar, daca toata vara v-am terorizat cu cocuri si coculete am zis ca acuma toamna e vremea sa mai lasam parul desfacut. Putina caldura in plus nu strica ca se pare ca temperaturile au scazut cam mult. Va mai spun doar ca de data asta m-am inspirat dintr-o poza pe care o aveam prin calc, pe care nu mai stiu de pe ce site am luat-o, si va las cu pozele. Sper sa va placa.




Sa nu uitam de tag, am ajuns la :

Day 14 - A picture of someone you could never imagine your life without. Permiteti-mi sa nu pun nici o poza, caci in momentul de fata nu exista o singura persoana fara de care nu imi pot imagina viata.

Pupici,
Dia 

19 comentarii:

  1. ce cute :(( si ce par lung si frumos ai

    RăspundețiȘtergere
  2. arata mai bine varianta ta!:D Nu-mi vine sa cred ca ai avut parul scurt :)) cum ai avut rabdare sa iti creasca?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Federova multumesc:))

    @ Alexandra ma bucur ca ti se pare cute:)

    @ C.L.M nu era in plan sa-mi las parul lung, pur si simplu m-am fost plictisita de el scurt si ma enerva ca trebuia sa il tot aranjez ca dimineata imi statea aiurea rau. Apoi aveam o colega care avea un par pana la brau si mi-a tot stat gandu a par lung de atunci.In plus parul creste atat de repede:)

    @ Merci Descude:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce par frumos ai...vreau si eu sa-l am asa :(
    Din moment ce ai talent la aranjarea parului te invit sa participi la giveaway-ul urmator :)
    http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2011/10/concurs-aniversar-shopping-therapy.html

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Cristina am vazut giveawayul tau...dar inca ma tot gandesc ce coafura sa pun din cele facute sau ce coafura sa fac:)Ceea ce nu mi-e deloc usor:)

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand lasa-ma sa iti spun ca pana sa ma uit mai atent credeam ca in cele doua poze esti tu deci nu numai ca te-ai inspirat dar ti-a reusit cu brio!Imi place mult,mult!
    In al doilea rand,nu ma pot satura de textura,lungimea,stralucirea,culoarea parului tau!
    Este splendid!Il ador!Esti o norocoasa ca ai asa un par!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) oare eu o sa am rabdare:)) daca o sa-mi creasca si mie la fel de repede uoooho:>

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ela ma bucur ca mi-a iesit:) Merci de complimentele adresate parului meu, din pacate nu totul e roz, a inceput iarasi sa-mi cada destul de mult. O sa iau iarasi niste zinc si sper sa fie ok. Oricum acuma imi place si mie mai mut pentru ca, in sfarsit, e fin si matasos. O sa vorbesc despre asta intr-o postare viitoare.

    @ C.L.M cand o sa crezi ca e cazul sa iti lasi parul lung o sa vina de la sine. Pana atunci nu-ti fa probleme si tunde-te cum iti place:)

    RăspundețiȘtergere
  9. e geniala coafura <3 mai ales pe parul tau blond ! as incerca-o si eu,dar la mine ar fi mai ciudatel ca am si breton

    alexandra @
    shoependant.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. @ C.L.M >:D<

    @ Alexandra bine ai venit pentru inceput:) Eu cred ca ar merge perfect si cu breton, nu vad nici un impediment:)Sper sa iti faci curaj sa incerci:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreauuuuuuuuuuu si eu asa:X:X
    Cand vii ? >:P

    RăspundețiȘtergere