16 octombrie 2011

Essence :Where is the party?

Desi am o gramada de postari in plan, nu am putut sa ma abtin azi sa nu va arat noua descoperire. V-am aratat intr-o postare trecuta ojele Essence  pe care mi le-am luat din vacanta mea in Spania si mi-ati cerut notd-uri cu ele. Ei bine, m-am pus pe testat impreuna cu surioara mea si ieri am ajuns la lacul care presimteam ca o sa fie preferatul meu. Nu stiam atunci cat o sa ador lacul asta. 

La aplicare am avut o surpriza neplacuta in prima faza. Imi doream demult un lac verde inchis si cel de la Essence mi s-a parut ideal de cum l-am vazut. Arata cam asa:


Am aplicat primul start nerabdatoare si mare mi-a fost uimirea cand am vazut ca e mov pe unghii, semana cu culoarea capacului mai degraba decat cu ceea din sticluta. La inceput am fost dezamagita caci vroiam un lac verde, dar apai a inceput sa-mi placa movul metalizat. E vorba de cel de mai jos:



Adevarata surpriza a aparut dupa ce m-am terminat de facut la mana stanga si mi-am intors mana nu stiu cum si lacul meu era verdele inchis din sticla. Nu va puteti imagina ce incantata am fost. Mai vazusem lacuri care isi schimba culoarea in functie de cum bate lumina, dar nu ma asteptam ca asta sa fie unul dintre ele. Uitati ce verde superb:


Si uitati si diferenta dintre nuante:


Tare, nu? Mie imi place grozav lacul. Nuanta de numeste Where is the party?, de aici si titlul postarii. A fost aplicat in 2 straturi pentru o acoperire mai buna. Imi place foarte mult ca e destul de lichid si l-am putut aplica foarte uniform, cu alte lacuri am intampinat probleme. Sunt facuta de ieri cu el si inca arata impecabil. O sa revin cu un later edit privind rezistenta. Nu ma pot abtine sa nu mai atasez o poza in care se poate observa foarte bine verdele care e exact nuanta din sticluta:


Si acum tagul, am ajuns la Day 15 - A picture of something old.

O papusica pe care o avem de cand ma stiu. Are deci 20+....putem sa spunem ca e o papusica batrana, nu?

!!Va rog fiti dragute si votati in sidebar, partea dreapta sus, ce v-ar placea sa vedeti in urmatoarea postare.

Pupici,
Dia

9 comentarii:

  1. Pune un topcoat bun peste, ca nu rezista mai mult de 2,3 zile fara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Off,de cand tanjesc si eu la produsele essence:(
    Arata foarte bine oja pe unghiute!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain. exact culorile mele preferate. verde si mov ;)
    Am voie sa votez de fiecare data altceva? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,chiar tare oja asta schimbatoare :) Vine super pe unghiute!

    Am votat pentru review keratina lichida caci sunt extrem de curioasa in privinta acestui produs dat fiind faptul ca si eu mi-am luat.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ C.L.M merci:D

    @ katherine_sades am aplicat pana la urma aseara un lac transparent peste ca deja imi sarise un pic:P

    @ descude cand mai ai ocazia sa iesi din tara sa le cauti sa le incerci sa scapi de aceasta dorinta:)Eu te inteleg ca asa sunt si eu, fac adevarate obsesii...intemeiate sau nu.

    @ Ale thank's:D

    @ Sakura ce ma bucur ca verde e culoarea ta referata si a mea e:D Pai nu o sa ma ajuti prea mult daca votezi tot altceva :)))

    @ Ela da, si eu am fost foarte surprinsa:) Daca nu o sa scriu in urmatoarea postare o sa scriu oricum curand despre keratina:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa am sansa sa incerc cateva produse Essence!:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa ai curand ocazia sa le incerci it's friday somewhere:)

    RăspundețiȘtergere