7 iunie 2012

Noutati: Rasfat apicosmetic pentru dus!

Tocmai ce am deschis mailul si am dat peste aceasta veste: cei de la ComplexulApicol VaceslavHarnaj lanseaza gelurile de dus cu ingrediente apicole. Din poze aceste gelurile arata foarte bine, iar experienta mea placuta cu produsele Apidermaliv, ma face tare curioasa sa incerc aceste produse.




Este vorba despre:

Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca Apidermin-pentru piele mereu tanara- care dubleaza proprietatile antirid ale laptisorului de matca cu cele ale uleiului de nuci de macadamia;

Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca, ulei de masline si un de shea- piele profund alintata- care rasfata delicat pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca, oferind un rasfat regal pentru pielea corpului;

Rasfat apicosmetic pentru dus cu miere-Floramin-Piele intens hidratata- care reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale, uleiului de migdale dulci.

Rasfat apicosmetic pentru dus cu propolis- Floral-antibacterian- care reuneste proprietatile antibacteriene si antimicotice ale propolisului cu beneficiile uleiului de samburi de struguri si extractului de portocale, lansand un senzatie de curatenie si prospetime a pielii.

Daca ar trebui sa aleg unul dintre aceste geluri de dus, nu as stii ce sa aleg. Toate sunt foarte tentante. Voi pe care l-ati incerca?