14 octombrie 2015

Unboxing Iherb!

Ziua de luni nu a fost una prea placuta. Pe langa faptul ca a fost luni, vremea a fost absolut mizerabila. Abia mi-am facut curaj sa ies din casa. Ziua s-a inseninta in momentul in care am verificat casuta postala si ma astepta acolo un aviz. Nu mi-a venit sa cred ca a ajuns asa repede comanda. Pachetul a fost trimis pe 30 septembrie si pe 12 octombrie am primit avizul, mai putin de 2 saptamani. De obicei imi ajungeau comenzile in fix 3 saptamani.

Cum am ajuns acasa am si despachetat si am facut pozele exact in acel moment (lumina artificiala, bineinteles, cine mai reuseste sa faca poze pe lumina naturala?). Sunt foarte incantata de comanda, mai ales ca am avut si un credit de 20 $ care m-a facut sa ma decid mult mai usor sa plasez comanda.



Produsele au venit ambalate cu gija si au ajuns la posta de cartier, ca toate celelalte comenzi ale mele. Aceasta a fost a 4-a si presimt ca nu va fi ultima.


Tonerul Soothing Toner de la Derma E a fost cel de la care a pornit comanda. S-a terminat recent si nu puteam sa stau fara el, mai ales acum ca a venit vremea rece si orice plus de hidratare conteaza. E a 3-a oara cand il cumpar, deci va dati seama cat de mult imi place.

Indulcitorul pe baza de cocos a fost o curiozitate. Inca nu imi pot da cu parerea caci nu l-am folosit decat de 2 ori si foarte putin, pus in ceai. O sa il incerc si in alte bauturi. 

Buretelul Konjac a fost iarasi un produs pe care tot mi-am dorit sa-l incerc. Citisem ca se gasesc si pe Iherb, stiu ca Andreea ii foloseste cu succes, asa ca nu am stat pe ganduri si l-am luat pe cel alb, pentru piele sensibila. L-am folosit aseara si pot sa va spun doar atat: LOVE IT.


Pensula mea Sigma F80, pe langa ca era veche si pe punctul de a se dezmembra toata, a si disparut de tot de cateva zile. Am citit de bine despre pensulele Real Techniques asa ca m-am decis la acest set. Mi-a placut faptl ca are si husa pentru pensule. Abia astept sa le pun la treaba!

O prietena a vrut sa isi ia si ea niste produse cu ocazia acestei comenzi. A ales niste produse Elf pe care le puteti vedea mai jos. Blush pare tare fain si imi face grav cu ochiul.


Cam asta a fost comanda mea. Sper ca v-au trezit interesul produsele alese de mine si daca vreti mai multe detalii despre anumite produse, lasati-mi un comentariu si o sa fac tot posibilul sa revin cu impresii.