29 decembrie 2015

Produse terminate!

Ce faceti, fetelor? Cum ati petrecut de sarbatori? Sper ca ati avut parte de liniste si v-ati incarcat bateriile. Si, de ce nu? Ati primit cadouri frumoase.

Trebuie sa recunosc ca au trecut foarte repede zilele libere. Am fost in vizita la rude, am primit si ceva colindatori si, desi am petrecut o zi in pijamale, mi-a intrat tare greu in ritm la lucru si dupa prima zi am fost franta de oboseala. In plus, am avut parte de cea mai mare surpriza ever in seara de ajun.

Trecand peste lunga introducere, m-am gandit ca ultima postare de anul acesta sa fie cu podusele consumate. S-au aduna destule si nu puteam sa intru cu ambalajele goale in noul an.



Unele produse le-ati mai vazut deja in postari de acest tip, dovada ca imi plac foarte mult. Dar avem si tipuri de produse in premiera, cum ar fi un parfum.


Samponul Tresemme l-am luat anul trecut din Spania intr-un set cu un balsam de par, la 5 euro. Si-a meritat toti banii, desi nu e o idee prea buna sa cumperi produse la un gramaj asa mare, caci ajungi sa te saturi de ele.

Masca Wella mi-a placut foarte mult, mirosea a bomboane, lasa parul moale si hidratat si a fost si foarte spornica. Chiar m-am gandit sa o recumpar, dar am primit alte produse de acest tip intre timp.

Cele doua mostre de Maroccanoil au fost foarte spornice. Nu le-am folosit regulat deci nu va pot spune prea multe despre produs. Oricum, eu zic ca cam orice ulei o sa faca bine parului, deci daca nu vreti sa dati o suma mare de bani pe acest produs puteti incerca si uleiuri de par de la alte firme.


Lotiunea micelara de la Yves Rocher am primit-o cadou la o comanda. Incercasem varianta travel size inainte si nu m-a prea convins, mi se parea lipicioasa. Ei bine, nu stiu daca i-au schimbat formula sau ce s-a intamplat, dar produsul full size chiar mi-a placut.

Gelul de curatare Derma+ H3 de la Gerovital l-am cumparat pentru ca nu am gasit in farmaciile apropiate cel pe care il foloseam inainte, Gelul spumant microbacterian tot de la Farmec. Va spun sincer ca cel din urma imi place mai mult. Acesta nu m-a convins datorita texturii, prea lichide pentru gustul meu,. Este un produs foarte bun, nu usuca deloc pielea.

Tonerul de la Derma E l-ati mai vazut deja in cateva postari de acest tip, deci va puteti da seama cat de mult imi place.

Mini crema de ochi Clinique All about eye mi s-a parut ok, desi am avut variante mica mi-a ajuns vreo 3 saptamani. Nu m-a convins totusi sa ma gandesc sa investesc in varianta full size.


Sapunul cu Caco si portocala de la Yves Rocher a fost "delicios"de-a dreptul. L-am luat inca din vara si am inceput sa-l folosesc prin toamna. Mirosul sau m-a dus instant cu gandul la Craciun. L-as recumpara oricand.

Balsamul de buze de la Apivita e un produs foarte bun. Nu deageaba e atat de laudat. Se consuma mai repede decat alte produse de acest gen. Varianta care am avut-o eu a avut un miros care nu mi-a prea fost pe plac, un miros intens si oarecum piperat. Spre sfarsit, nu stiu daca m-am obisnuit eu cu mirosul sau si-a pierdut el din intensitate.

Solutia pentru indepartarea ojei cu buretel am luat-o din Primark. Desi e ideala, mai ales pentru zilele in care va simtiti lenese, nu o recomand deoarece usuca cuticulele. Nici nu ma mai tenteaza alte poroduse de acest gen.

Si pentru prima data, va prezint si un parfum in aceasta postare. Cred ca v-am mai spus ca nu sunt mare consumatoare de parfumuri. Acesta de la FM l-am terminat in vreo 2 ani, asta in conditiile in care il folosea si mama in fiecare vara cand venea in tara. Ea se parfuma zilnic si ii placea foarte mult. Ba chiar a primit si complimente cand l-a purtat. Din cate stiu, parfumurile FM imita parfumuri celebre si acesta nu face exceptie. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult, rezista chiar foarte bine si mirosul a fost pe placul meu.

Dragelor, cum aceasta o sa fie ultima postare pe acest an, profit pentru a va ura "An nou fericit!". Ne revedem in 2016 cu preferatele anului ce tocmai a trecut.