22 martie 2011

Nod...

Am gasit zilele astea pe youtube o noua coafura simplu de facut si primavaratica (cum imi place mie). Sper sa va placa si voua. Azi am incercat-o si e foarte usor de facut si foarte comoda. Un minus ar fi ca e nevoie de un par putin mai lung pentru a putea fi realizata. Rezultatul mai jos (poze din toate partile), scuzati pozele mai neclare, dar m-am pozat singura si m-am cam chinuit:


Si bineinteles, sursa de inspiratie a fost:
  

Sunt bucuroasa ca mi-am mai perfectionat si eu tehnica si stiu sa adaug filmulete. Sunt mandra de mine. Vreau sa va mai arat si un lac pe care l-a cumparat surioara mea recent si care imi place:


Dragut, nu? E de la Farmasi si a costat doar 3,8 lei. Mie mi se pare ca arata bine, se intinde frumos si se usuca repede. Urmeaza sa vad cat rezista. Oricum, daca vreti sa alegeti dintre mai multe nuante de rosu, incercati la Farmasi ca sunt o gramada de nuante. 

Sper ca v-a placut coafura si ca o s-o incercati. Daca aveti timp sa experimentati va invit calduros sa va exprimati pararea despre rezultat .

Dia 






9 comentarii:

  1. No, iara ma provoci. :)
    Ma-ntorc cu parerea in cateva ore.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce unghii frumoase ai :X:X
    (m-as juca un pic cu ele :"> )

    RăspundețiȘtergere
  4. :x ce suuuperrr ti-a iesit. am incercat si eu fishtail-ul acela,dar nu mi-a reusit :(. o sa-l incerc si pe acesta,cine stie poate imi iese :)).oja este tare draguta :x foarte frumoasa culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ sakura: inca astept parerea

    @ Cristina S: Eu te-as lasa cu placere sa te joci...ca eu nu mai prea am chef de asa ceva in ultima vreme

    @ Andreea: fistailul simplu e destul e ushor de facut, trebuie doar putina rabdare. Nodul asta e si mai simplu asa ca incearca linistita.

    Ma bucur ca va plac unghiile mele:D

    RăspundețiȘtergere
  6. No, Dia, iata-ma.
    Parului meu cret nu-i place nodul asta. Adica l-am convins sa se innoade dar nu se-mpaca cu imaginea asta. Ptr un par drept e o alegere buna.
    Am vrut sa fac un experiment ptr ziua de maine, ca e ziua mea, dar nu mi-a iesit. Asa ca o sa-mi fac maine ceva la par ce inca e o surpriza si ptr mine :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai iti urez La multi ani anticipat!Imi pare rau ca nu merge si la parul tau cret. Ca o idee ai putea sa cauti ceva tutoriale pe youtube pentru parul cret si poate gasesti ceva ce-ti place, e simplu de facut si iti sta si bine. Oricum sunt sigura ca o sa gasesti tu ceva in cele din urma. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. O alta coafura tinereasca si simpatica!Chiar mi-e ciuda ca eu nu am cu ce sa ma joc!(Lungimea parului meu este ok,imi place dar doar pentru ca nu il pot aranja si asa ma deranjeaza) :(
    Oja este foarte frumoasa si foare ieftina.Yeee!
    O sa arunc si eu o privire pe net printre produsele de la Farmasi pentru ca numai lucuri bune am citit despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Inceraca farmasi cu incredere, raportul calitate/pret e foarte ok:)

    RăspundețiȘtergere