16 martie 2011

Un fishtail...imbunatatit!

Se spune ca in viata omul trebuie sa tot evolueze...asa si cu parul, azi mai simplu, maine mai putin simplu. Prin urmare va prezint in continuare o versiune imbunatatita a fishtail-lui. Cum spuneam e putin mai complicata, asa ca eu inca nu am reusit sa o realizez singura pe parul meu si am luat-o pe surioara mea pentru experimentat. Iata ce a iesit:


Pacat ca la vremea aia sora-mea avea parul destul de scurt. Totusi mie uneia imi place tare mult ce a iesit. O sa incerc, o sa ma chinui pana imi iese si pe parul meu, desi dupa cum o sa observati in filmulet e destul de intortochiata treaba.

A....filmuletul aici. Sper sa va placa.

Dia

4 comentarii:

  1. Ce bine ca ai pus asta aici. M-am apucat s-o fac si eu, dar ce sa zic, la parul meu cret... a iesit o munca imensa si nu prea aspectuasa. o s-o fac din nou cand ma descalcaesc si nu mai trag copiii de mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :). Cred ca te-ai chinuit putin mai mult. Eu nu am reusit inca sa o fac pe parul meu, si al meu e drept. O sa mai incerc si eu ca nu ma dau batuta asa ushor.
    Ma bucur ca ti-a placut si sper sa-ti iasa cat mai repede si sa-ti traiasca ingerasii:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaai!M-ai omorat!Ai indemanare pe cand eu...varza! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e intr-adevar ceva mai complicat, de acea am incercat pe suriora mea:). Lasa ca nu este varza, ai mai ptina experienta doar.

    RăspundețiȘtergere