15 aprilie 2011

Ceva produse pe care le-am cumparat!

Salut fetelor, sunt happy ca maine se pare ca termin cu curatenia, mai repede decat credeam. Acum spre seara, cand am incheiat pe ziua de azi, mi-am amintit ca mi-am luat joi ceva produse si nu le-am aratat. Nu sunt multe caci nu sunt genul care sa cumpere mai multe cosmetice odata, prefer sa iau azi unul sau doua iar apoi sa ma duc maine si sa iau altele doua (stiu e stupid, dar am eu pitici pe creier). In fine, este vorba despre produsele astea:
Mi-am luat corectorul de la Oriflame deoarece, asa cum va spuneam, mi-au iesit zilele astea niste monstrii mari, durerosi si rosi pe fata. Nu sunt foarte incantata de el, deoarece nu il pot camufla cum trebuie cand ies afara din casa (poate nu ma pricep eu, daca aveti sugestii le primesc cu placere), dar in casa e ok, plus ca usuca destul de ok. 

Spray-ul acela de par l-am luat deoarece eu am firul de par subtire si mi se cam electrizeaza, chestie care normal ca nu-mi place. Inca nu l-am incercat, dar dupa ce o fac daca sunteti interesate de rezultate let me know.

Rujul de la Farmasi l-am luat deoarece demult imi doream un  ruj mai orange, dar tot nu am nimerit-o sa fie cum vroiam. Ei bine, asta e mult prea orange. I-am facut ceva poze, dar nu se vede exact culoarea, in realitate e mai intensa, L-am purtat odata si  e chiar ok, imi place ca nu incarca buzele, culoarea e intensa si rezista destul de bine. Pretul a fost 7,3 lei, deci foarte bun zic eu.



Imi poate recomanda cineva un corector care sa camufleze frumos roseata de la cosuri?
Dia 


12 comentarii:

  1. heeei:D plicul a plecat astazi spre Turda>:D< Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne spui despre spray. Mie mi se ingrasa repede parul daca pun mai orice fel de produs de styling:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Andra T merci inca o data:)

    Cristina S o sa va spun cu prima ocazie, desi eu am noroc si nu mi-i se ingrasa parul, deci poate nu o sa-ti fie de folos parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu astept opinii despre spray k si eu am parul subtire

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Emma o sa revin curand cu prima impresie, poate chiar maine, dar nu promit nimic

    @Madalin merci mult de urare:)

    RăspundețiȘtergere
  6. depinde de tenu tau si de culoare dr cele mai bune corectoare si fonduri de ten sunt de la L`oreal si Maybelline chiar si MaxFactor sunt mai scumpe dr sunt foarte bune chiar foarte bune...si iti da aspectu unui ten natural.. nici nu zici ca ai dat cu ceva pe fatza...:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Adelina merci de raspuns, o sa ma interesez sa vad:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Saptamana trecuta am avut ocazia sa vad pe buzele unei amice un ruj de la Farmasi.Atat am de zis:super!Nuanta era un roz dar nu strident care totusi scotea in evidenta buzele si ii lumina fata!Mi-a placut mult!
    Si eu vreau sa incerc produsele celor de la Syoss.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ela o sa revin curand cu o parere despre sprayul asta de par:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ok,o sa revin sa citesc despre el.Te pup!

    RăspundețiȘtergere