26 aprilie 2011

O coafura lejera!

Hola chicas, sper ca ati petrecut frumos de Pasti alaturi de cei dragi. Eu cu aceasta ocazie am vazut niste rude care stau mai departe si pe care nu le vad  pe prea des, am papat miel cu familia si astazi am asteptat udatori. Uite asa stand eu si asteptad udatori m-am gandit sa ma frezez putin si, fiind singura (ca parca cand sunt singura am mai mari sanse de izbanda), m-am pus pe treaba, in baie la oglinda mea preferata. Pana la urma udatorii nu au venit si am iesit la un gratar, dar ceva interesant tot am gasit pe youtube si m-am inspirat. Iata rezultatul:


Dupa cum puteti vedea pozele au fost realizate cu telefonul pentru ca surioara mea a plecat de acasa cu tot cu aparat, aparat care este al ei de altfel. Oricum e mai bine asa ca nu mi se vad monstrii de pe fata, de care se pare ca nu mai scap (caci se tot inmultesc). 

Oficial eu sunt acum in vacanta, dar am o groaza de lucru la proiecte (de care inca nu m-am apucat) asa ca s-ar putea sa fiu mai rara la vedere. Sper doar sa ma apuc de proiecte si sa nu pierd timpul aiurea ca de obicei.Oricum  o sa arunc o privire pe blogurile voastre cu siguranta. Acum sunt putin cam suparata ca au anuntat vreme rea de 1 mai si aveam planuri mari. Asta e....intotdeuna cand fac eu planuri nu ies, cred ca o sa vad alta data Cheile Bicazului. Voi cum petreceti de obicei de 1 mai?

Vai nici nu v-am intrebat daca va place ce ma lucrat...sper ca da,
Dia

Later edit: va puteti inspira de aici pentru realizarea coafurii:

12 comentarii:

  1. Este super!
    Mi-ar placea si mie sa am alta coafura in fiecare zi dar nu prea ma preocup din acest punct de vedere.Trebuie sa fac ceva in acest sens ca preqa m-ai molipsit cu stilurile tale de a-ti face parul!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Se gasesc si la tine varainte. Stai linistita ca nici eu nu am alta coafura in fiecare zi, sunt o lenesa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ne dai si noua linkul ? :D ti-a iesit foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai da...am uitat de filmulet...il pun acum in postare..sorry si merci:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu dar nu prea am eu talent la a le pune in practica.Bine nici nu am instrumentele corespunzatoare sau lotiunile necesare daaar vad eu cum fac sa mai ies din rutina :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ela eu nu folosesc nici un produs de staylong pentru par, pentru ca nu ii place. Incerc cand e vorba de zi cu zi sa imi fac parul fara a pune nici o substanta pe el, la ocazii speciale intr-adevar mai adaug fixativ, spuma sau ceara de par...nu obisnuiesc sa-l chinui fara un otiv intemeiat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si sa sti k ieri noapte am visat k miam favcut coafura asta si mia iesiiiit!!! :)))
    O fi vreun vis profetic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu siguranta a fost un semn ca tre sa o incerci:)

    RăspundețiȘtergere