20 aprilie 2011

Rezultate Syoss+ Mii de multumiri Andra!

Fetelor pe la mine s-a cam schimbat "rutina" odata cu venirea parintilor. De exemplu azi m-am trezit la 9 de buna voie si nesilita de nimeni, ei nu chiar...zarva de prin casa nu m-a lasat sa mai dorm, dar oricum ma simt fresh. 

Inainte sa va spun despre Syos vreau sa ii multumesc in mod "oficial" Andrei T pentru ca a fost draguta si mi-a trimis si mie mostre din noua gama Gerovital. Mai mult ca sigur ca ati vazut si voi nebunia asta cu echipele pentru promovarea produselor Gerovital. Ei bine, avand in vedere ca multe fete carora le urmaresc blogul fac parte din diferite echipe am evitat sa ma  "afiliez" la vreuna. Cand Andra s-a oferit  sa-mi trimita mostrele nu stiam sa si ea face parte din o echipa, de aceea mi-i se pare ca a fost extrem de draguta, caci mi le-a trimis fara sa-mi puna vreo conditie, nici macar un like pe facebook sau ceva cat de mic nu mi-a cerut. Tocmai de aceea fac atata tam-tam pentru ca gesturi ca al ei mai rar in zilele noastre. Merci Andra!

Acum sa trecem la Syoss...Pe tub scrie:
"Tratamentul Boost Instant Shine confera o stralucire  radianta cu reflexe fascinante si netezeste structura parului"
Sincer mi-e cam greu sa-mi dau cu parerea pentru ca de cand m-am vopsit parul e stralucitor oricum si parca nici nu se mai electrizeaza asa usor. Totusi o sa va spun cam ce si cum din ce am observat atat pe mine cat si pe surioara mea ca am pus-o si pe ea sa-l foloseasca.
Eu am aplicat putin produs pentru ca nu am vrut sa-mi incarc parul si dupa 2 zile de cand l-am spalat nu arata ciudat si nici nu s-a murdarit mai repede, deci efect negativ eu nu am vazut. Nici de electrizat nu se electrizeaza, dar v-am spus ca de cand m-am vopsit nu stiu daca e de la produs neaparat.
Surioara mea l-a aplicat de 2 ori deja. Dupa ce a facut baie si parul s-a uscat natural avea ceva "antenute"  si i-am zis sa-l foloseasca, iar acestea s-au mai domolit. Totusi, seara cand a ajuns de la facultate avea iarasi "antenute". Intr-adevar parul este mai stralucitor dupa ce il folosesti, dar efectul nu este unul de durata, adica a doua zi lucrurile revin la normal, asta daca nu aplici prea mult produs ca atunci "stralucirea"e deranjanta si nenaturala. Eu una nu cred ca l-as mai cumpara totusi. Nu prea ii vad rostul.

Daca mai aveti nelamuriri sa intrebati, 
Dia 

Un comentariu: