10 aprilie 2011

Schimbarea!

Asa cum va ziceam azi noapte, o sa va arat ce am lucrat. Din pacate, azi am fost chiar ocupata si doar seara am reusit sa fac mai multe poze, deci lumina nu e naturala. In plus, sora-mea a imprumutat aparatul prietenului ei si a trebuit sa fac poze cu telul, care are doar 3,2 megapixeli. Oricum mi-i se pare ca difera putin nuanta in poze (parca in poze arata mai bine), eventual cand vine aparatul o sa incerc sa ma pozez pe timpul zilei. Acum sa incepem cu inceputul, cu o poza inainte de vopsire:


Inainte sa va arat pozele dupa, vreau sa va spun cu ce m-am vopsit. M-am vopsit cu vopsea Bes (multumesc sakura pentru sugestie) si am fost relativ multumita. Mi-a placut la aceasta vopsea ca se intinde frumos, nu am simtit ca ma arde sau ceva de genul, desi eu am un scalp sensibil cu psoriazis si alte cele, iar, nu in cele din urma, nu mi-a ars parul si nici nu l-a lasat uscat ( nici nu cade mai mult decat e necesar). Totusi m-am vopsit abia ieri seara, asa ca daca se schimba ceva o sa anunt. Vopseaua asta zic ei ca e profesionala si ca nu are amoniac, doar o combinatie de plante (tot ce se poate). Nu a fost deloc scumpa (zic eu) am dat vreo 21 de lei pe un tub de vopsea si pe ceva oxidant intr-o sticluta din aceasi gama (un tub mi-a fost mai mult decat suficient). Ce nu mi-a placut a fost faptul ca nu seamana cu nuanta din catalog si am iesit foarte deschisa (spre portocaliu) la radacina. Apropo, vopseaua asta am luat-o in schimbul celorlalte doua expirate. A fost draguta tanti si mi-a dat de suma aia vopseaua asta noua si inca ceva maruntisuri pana am atins pretul celor doua vopsele expirate. Si acum rezultatul. Prima este o poza facut la lumina zilei in masina:

 Restul le-am facut pe la ora 23:



Ei, ce parere aveti? Mie mi se pare prea intensa nuanta, nu ma asteptam sa ies asa blonda. Nu imi plac radacinile ca is prea deschise (desi am respectat instructiunile si prima data am pus vopsea pe lungime). Cand ma uit in oglinda constientizez cu greu ca sunt chiar eu. Sper sa ma obisnuiesc. Parca azi nu mai sunt asa dezamagita ca ieri, poate si faptul ca am primit ceva pareri pozitive a ajutat, caci parerile au fost impartite si ieri am auzit doar 2 negative. In fine, sunt curioasa sa aud si parerea voastra. Imi cer scuze inca odata pentru calitatea pozele, c'est la vie. Oricum, daca vreti poze la lumina zilei cu aparatul o sa fac.

Dia 

12 comentarii:

  1. Sincer mie imi place, mult mai mult decat cum erai in prima poza. Tind sa cred ca te prind mult mai bine culorile deschise.

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. da,si mie imi place,sincer. :| nu pune la suflet ce spun altii ;). te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. iti sta f bine,parca te face mai copilaroasa:X ce-mi place bentita taa:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc foarte mult fetelor:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristina S cordeluta e luata din stradivarius, a fost 20 de lei si e foarte practica si draguta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci, asa arata coaforita mea virtuala!! :))))
    Nu gasesc eu emoticonul cu pupacitul dar eu aia vreau sa-ti transmit. Te tzucc!!
    Esti frumoasaaaa!! Sa-l vad eu pe ala care nu zice asa.
    Te cred ca ai fost socata cand te-ai vazut. E mare diferenta.
    Se vede si ca la radacini e mai altfel.mda. Vopseaua e buna. din plante, profesionala, doar ca e muuult mai deschisa decat a ta culoare naturala.
    Intr-adevar te intinereste si mai mult. Si-asa erai tu in poza aia asa ca o scolarita :) acuma esti si mai si.
    Deci.schimbarea ca schimbarea... dar eu zic.. transformarea! asta da, titlu..:)
    In cateva zile o sa se mai uniformizeze culoarea asta si daca o sa-ti faci poze atunci ai sa mai vezi diferente.
    Asa ca felicitari ptr curaj, si ptr noul look!
    Ma bucur ca te vad :)
    AAAA, am uitat sa-ti spun ca ai ochi frumosi! dar cred ca sti si tu asta. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. sakura, multumesc, esti o scumpa. Ma bucur sa aud ca ma intinereste culoarea si sper sa se mai uniformizeze. Si multumesc mult ca mi-ai spus de vopsea, altfel nu stiu daca as fi incerat-o nemaiauzind de ea. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nuanta imi place si sper sa nu fi fost prea dramatica schimbarea incat sa il deterioreze vopseaua.
    Bentita cu fluturas este frumoasa foc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ela deocamdata nu am avut probleme, sper sa nu apara, oricum il tratez maine cu o masca de par:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Te prinde perfect! Sa te bucuri de nuanta!

    RăspundețiȘtergere