3 aprilie 2011

Spaghete!

Asa cum va spuneam ieri am facut spaghete. M-am apucat de treaba tarziu, in timp ce ma uitam la "Romanii au talent" (draguta emisiunea, imi place) si au iesit delicioase. Trebuie sa recunosc ca spaghete am facut de mai multe ori la viata mea asa ca sunt putin mai mult decat incepatoare in domeniul asta. O sa va spun si voua reteta, iar daca sunteti in pana de idei si neexperimentate o incercati (nu e greu deloc de facut). Deci sa incepem:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei:


Se adauga carnea, eu am pus o conserva de vita, dar puteti pune piept de pui sau orice vreti voi:


Se lasa putin apoi se pun cipercile:


Se adauga apoi bulion, pasta de rosii sau rosii (eu am pus bulion) si se adauga putina apa, in  functie de cat de acru va place (mie imi place acru), iar la sfarsit se condimenteaza (daca este prea subtire se poate face ingroseala cu apa si faina alba):


Si produsul finit:


E foarte gustos...am mancat mult si eu si prietenul meu (deci puteti incerca ca nu doar eu am gustat din ea). Sper sa incercati si voi candva.

Va doresc o saptamana cat se poate de minunata,
Dia

2 comentarii:

  1. Este testata si este ok nu? :p Glumesc!Dupa ce incercam si eu ceva prin bucatarie(asta se intampla rar pentru ca nu prea am talent)ziceam ca daca nu am murit inca inseamna ca merge... :))
    Iar mama facea misto si intreba daca s-a spovedit toata lumea inainte sa manance :))

    RăspundețiȘtergere
  2. MA bucur ca nu sunt singura mai putin experimentat in domeniu culinar, ma face sa ma simt mai putin ciudata:))

    RăspundețiȘtergere