21 iulie 2011

Coafură de vară 4!

Revin cu o coafură din seria "de vară", deşi probabil vremea de afară nu ne duce cu gândul tocmai la anotimpul în care ne aflăm. Cum nu sunt foarte vorbăreaţă zilele astea  o să vă las cu pozele pentru început:



Sper să vă placă. Modelul este iarăşi surioara mea, căci mi-e mai uşor să lucrez pe părul ei. Şi-a tăiat vârfurile săptămâna asta, aşa că părul ei este mai scurt şi mă stresează chestia asta. Mai improvizez totuşi. Va pun acum şi filmuleţul, dacă va bate gândul să încercaţi:

 


Nu a ieşit exact ca în filmuleţ, deoarece surioara mea are părul mai scurt şi a trebuit să improvizez. Mie îmi place oricum şi aşa.

Vreau să vă spun că sunt happy că am câştigat, în sfârşit, F80  la giveawayul organizat de Laura M. Am scăpat astfel de o obsesie, căci ajunsesem să visez pensula asta, la propriu vorbind (că tot a scris C.L.M despre vise) şi, totodată, nu o să vă mai înnebunesc pe voi cu giveaway-uri pe tema asta. Cu ocazia asta ii mulţumesc încă o dată Laurei pentru ocazie, abia aştept sa pun mana pe pensulică.

Cred ca aţi citit postul ăsta mai uşor decât de obicei, acest lucru se datorează faptului că am început să scriu cu diacritice. Demult vroiam să o fac şi pe asta, iar acum a venit momentul (sper să mă ţin de treabă). Cam atât ar fi de spus azi, sper să vă placă coafura.


Pupici,
Dia

9 comentarii: