27 iulie 2011

Multe, multe NOTD-uri!

Înainte să încep subiectul propriu-zis vreau să îi mulţumesc Laurei M pentru ajutorul dat cu blogul. Cred că aţi observat toate schimbarea în bine (zic eu). Laura mi-a devenit foarte dragă într-un timp scurt, pentru că mi-a dovedit că încă mai sunt oameni care să te ajute necondiţionat. Aşa că : mulţumesc Laura! Îţi spun încă o dată că îmi place foarte mult ce ai reuşit să faci cu bloguleţul meu.

Acestea fiind spuse, după cum puteţi deduce din titlul postării o să vedeţi azi multe NOTD-uri, care sper să vă inspire. Din păcate, acestea nu sunt realizate de mine, ci de o prietenă foarte talentată care a reuşit într-o săptămână mai mult decât am reuşit eu vreodată. Vă prezint, aşadar, artista:



Mulţumesc Diana pentru poze!

Vă spuneam mai sus că e o fată foarte talentată care a reuşit într-o săptămână mai mult decât am reuşit eu vreodată. Ei bine, spun acest lucru pentru că, oricât de imposibil ar părea, ea s-a apucat de pictatul unghiilor doar de vreo săptămână. Tind să cred că pasiunea asta a prins-o după o vizită la mine, când a aruncat o privire în blogrollul meu şi a admirat unghiuţele voastre. De atunci, într-o săptămână, şi-a îmbogăţit colecţia cu 15 oje şi a făcut o parte din NOTD-urile pe care o să le vedeţi mai jos. Vă pun acum pozele că sunt multe şi iarăşi o să iasă o postare kilometrică.











Cred că e evident că nu am lăudat-o degeaba. Eu am încercat să o conving să împărtăşească pozele, prin intermediule unui blog eventual, dar fără rezultat. Se pare că nu se lasă coruptă uşor. Am reuşit totuşi să o conving să mă lase să le postez pe blog. Aştept aşadar părerile voastre, sfaturile şi  eventualele întrebări pentru ea, întrebări care nu o să rămână fără răspuns. Cam atât, sper că v-a plăcut postarea mea şi că v-a inspirat.

Pupici,
Dia 

13 comentarii:

  1. Diana,fa ceva in domeniu pentru ca imaginatie ai,talent si dedicatie ai,rabdare ai,s4e pare ca prinzi repede,asa ca este pacat sa se iroseasca toate acestea!

    Sper sa citeasca si macar sa se gandeasca la ce am sfatuit-o!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ela merci de sustinere, acelasi lucru i l-am sugerat si eu, dar tu ai spus-o asa de frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Telul meu in viata este indreptat spre un alt domeniu. Ce fac eu acuma e din lipsa de ocupatie pana sunt in vacanta. Ms oricum de sfat si de apreciere Ela.
    Diana B.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am zis, prima data, ca am aterizat pe alt blog :)

    Unele sunt haioase rau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragute sunt!!! Imi place si noul aspect al blogului! I like Pink! :> KisseZ:X

    RăspundețiȘtergere
  6. @miha.ela si eu cred ca sunt funny ultimele:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ank_adaus daca iti place vreo una anume poti sa dai un search pe youtube si sigur gasesti tutoriale sa-ti faci o idee. Daca totusi nu te descurci lasa-mi un comentariu cu de te intereseaza mai exact si se rezolva.

    RăspundețiȘtergere
  8. @C.L.M ce ma bucur ca-ti place noul aspect:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana chiar ai putea sa te lasi "corupta" . Eu nu as reusi nici intr-un an ce ai reusit tu intr-o saptamana deci impartaseste cu noi!

    Multumesc Dia :* ma bucur ca am ajutat sa ai un blog asa cute :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Laura M.,sincera nici eu nu credeam ca ma voi descurca chiar atat de bine pentru o incepatoare. Nu ma las corupta deoarece, probabil intr-o luna , doua ma voi plictisi de facut atatea unghii, iar apoi ce voi impartasi cu voi pe aici? :) . Dar daca stau bine sa ma gandesc cred ca am subiecte de aratat pentru o luna sau doua cu siguranta la cate pisicute si catei am :)) Sa sti ca inca ma mai gandesc daca sa ma alatur voua ,caci inca vacanta mai este :)).. poop..:) Diana B.

    RăspundețiȘtergere