24 iulie 2011

NOTD:Dark blue!

Bună fetelor,

Când v-am prezentat colecţia mea de oje, într-o  postare trecută, am constat că toate lacurile mele au nuanţe cuminţi. A doua zi am zis că e cazul să remediez situaţia şi m-am dus sa-mi iau o ojă verde, aceasta fiind una din culorile mele preferate. Din păcate nu am găsit nici o ojă în această nuanţă şi m-am reprofilat pe una albastră. Nu-mi pare rău pentru achiziţia făcută, dar tot nu mi-a rămas gândul şi la un lac verde.

Înainte să vă arăt pozele cu noua mea manichiură vreau să vă povestesc o mică păţanie de la achiziţionarea unui lac de unghii, că tot suntem la subiectul acesta. Weekendul trecut ne-am oprit în Auchan Târgu-Mureş la cosmetice pentru a-şi lua o prietenă o ojă mov. Vroia neapărat Rimmel pentru că încercase la noi şi îi plăcuse foarte mult. Eram mai multe nuanţe de mov, iar lacurile erau şi Rimmel Pro, cele în sticluţe mai mari, şi Rimmel Lasting. Am întrebat cât coastă lacurile să vedem ce luăm. După ce tanti (care era de fapt o domnişoară tinerică) s-a uitat pe nu ştiu ce foi ne-a spus că in jur de 8 lei şi că preţul depinde de nuanţă. Prietena mea a întrebat dacă şi cele Pro şi cele Lasting au acelaşi preţ. Vânzătoarea a insistat ca da, în jur de 8 lei şi depinde de nuanţă. Ne-am uitat surprinse una la alta, era şi surioara mea cu noi. Era prima dată când auzeam aşa ceva şi mi se părea absurd, cum să depindă preţul de nuanţă? Anyway, până la urmă era exact cum bănuiam, cele Lasting erau 7 lei si ceva şi cel Pro a fost 12 lei şi ceva. Deci, nu eram eu nebună.

Am deviat destul de la subiect, vă arăt acum pozele. Am reuşit şi eu, după o săptămână să-mi scurtez unghiile şi să folosesc lacul achiziţionat deja de ceva vreme.



De data aceasta am făcut poze şi lacului. Este vorba de un lac Miss Sporty, care arată aşa:

Sticluţa este mai micuţă decât a celorlalte lacuri pe care le am. Vă ataşez o poză alături de lacul Farmasi, să va faceţi o idee:


Eu am luat lacul din magazinul din colţ, cum s-ar zice, şi a fost 7 lei. Nu aveam aşteptări de la el, l-am luat strict pentru nuanţa, care mi-a plăcut şi mi-a amintit de cerneala din stilourile cu care scriam în şcoala generală. Când l-am folosit nu mi-a părut deloc rău pentru achiziţie. Se întinde foarte frumos pe unghie şi nuanţa e intensă. În poze e aplicat un singur strat, deci începe sa devină lacul meu preferat, căci mie nu-mi place să aplic mai multe straturi de ojă. Îmi place şi pensula care seamănă grozav cu cea de la Rimmel Pro, doar că e puţin mai îngustă, lucru de înţeles, având în vedere dimensiunea sticluţei. Singurul lucru care nu-mi place e faptul că nu are luciu pe unghii, dar asta se rezolvă uşor cu lac transparent peste. În ceea ce priveşte rezistenţa, nu îmi fac mari speranţe, că pe unghiile mele lacul nu rezistă mult. Vă pun nişte poze să vedeţi că nuanţa e exact ca în sticluţă şi pe unghii şi să vedeţi pensula.



Se pare că odată cu răcoarea mi-a revenit şi cheful de vorbă. Sper că nu v-a plictisit prea tare postarea mea kilometrică.

Pupici,
Dia 

15 comentarii:

  1. ce unghii lungi si frumoase ai!:x si culoarea e superba:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu culoarea asta! E superba! Arata foarte bine ! :D Pupici:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ C.L.M ma bucur ca am dat si eu de ea:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Laura poate ne intalnim in toamna la o cafea si iti fac cadou :)

    RăspundețiȘtergere
  5. mersi frumos pentru follow...din pacate eu nu pot sa fac acelasi lucru :( nu stiu ce naiba are gfcul dar nu mai pot sa dau follow decat la anumite bloguri care au skinul initial... dar te-am trecut la blogroll >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alexandra nu-i nici o problema:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Yeeeeei!Ai inceput sa prinzi gustul ojelor in culori mai indraznete.Foarte bine pentru ca iti sta super cu nuanta asta inchisa.Sunt foarte sexy unghiutele tale asa!

    Am luat si eu niste oje dar ceea ce ma irita la ele este ca le-am achizitionat in graba si nu le-am mai incercat inainte sa platesc iar acasa surpriza: doua dintre ele nu acopera deloc bine suprafata unghiei(pe a treia inca nu am incercat-o dar sper sa nu fie to asa).Adica se vede unghia pe sub oja.Of!Si ce nuante misto am luat dar na....graba strica treaba!

    Apropos pensula este destul de groasa din cate vad eu.Buuuun!Buuuun!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Of Ela, pacat de achizitie, pune mai multe straturi. Oja asta o ador. Da, pensula e mai groasa, imi plac pensulele astea late:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am pus 3 straturi si tot se vede.Am incercat si altfel.Mi-am dat cu o oja deschisa la culoare si apoi am aplicat oja cumparata si degeaba ca tot se vede unghia.Mda...Nu stiu daca o sa mai iau de la firma aceea...Poate ca altele or fi ok dar astea pe care le-am luat sunt proaste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat sa iti spun ca imi place noul look al blog-ului!Foarte dragut!

    RăspundețiȘtergere