28 septembrie 2011

Accesorii-cercelusi!

Buna dragele mele, 

Am ajuns si eu, in sfarsit, pe plaiurile mioritice. Ieri seara am ajuns acasa, asa ca sper sa imi reiau incet, dar sigur, activitatea pe blog, am deja cateva posturi in minte. 

Astazi vreau sa vorbim putin, nu mult ca  am o durerea groaznica de cap, despre acesorii, mai precis cercei. Sunt sigura ca toate iubiti accesoriile de orice fel. Ei bine, nici eu nu sunt diferita dar trebuie sa recunosc ca cerceii sunt preferatii mei. Poate pentru ca sunt mai comoda din fire prefer cerceii, deoarece mi se pare ca sunt mai usor de asortat. Nu o mai lungesc cu vorba si trec la subiect. Am ales sa va vorbesc azi despre asta deoarece am descoperit un locusor cu cercei chiar foarte frumosi si ,mi se pare mie, foarte usor de asortat. Pentru a va convinge ca nu vorbesc prostii va atasez cate poze sa va convingeti singure:


Daca vreti sa vedeti si alte minunatii, va invit sa faceti click AICI. Produsele au un pret foarte bun si au un design deosebit, fiind realizate din materiale mai mult sau mai putin conventionale cum ar fi plexiglas-ul. In plus, pana in 30 septembrie aveti sansa sa castigati 5 perechi de cercelusii, respectand niste reguli extrem de simple. Daca suntet interesate de concurs faceti un click AICI

Sper sa gasiti utila aceasta postare,
Pupici,
Dia.

3 comentarii: