26 septembrie 2011

Castigatoare giveaway ELF!

Buna dimineata fetelor, a sosit momentul sa inchei si eu primul meu giveaway sponsorizat. Vreau sa va multumesc pentru ca v-ati inscris in numar atat de mare si sper sa ma mai urmariti si de acum inainte. Ii multumesc inca o data si sposorului e.l.f  pentru frumosul premiu.

Imi pare rau ca unele nu ati fost corecte si v-ati inscris de 2 ori cu aceleasi date sau cu unele date modificate. De data asta am tinut cont doar de prima inscriere dar nu o sa se mai intample treburi deastea.

Am ales sa filmez extragerea castigatoare pentru o mai mare transparenta. Au fost 158 de inscrieri pe care o sa le vedeti mai jos:


Felicitari Alexandra, o sa-ti trimit si un mail si astept datele tale de contact pana maine. Restul nu fiti triste, o sa ma gandesc si la alte surprize pentru voi.
P.S: Este vorba de persoana care ma urmareste prin gfc cu Alexandra si mi-a dat like pe facebook cu Alexandra Trisca. Astept raspunsul tau cu datele de contact.
Pupici,
Dia






5 comentarii:

  1. Am fost destul de aproape...pacat ca nu am avut si norocul tau Alexandra:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Care alexandra???, caci eram mai muulte :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Este vorba de numele prin care ma urmariti prin GFC, stiu ca au mai fost alexandre dar numele de GFC era alexandra si inca ceva. Oricum i-am trimis mail, sper sa raspunda.

    RăspundețiȘtergere