25 februarie 2012

Review Apidermaliv: Crema de fata, balsam de buze si masca de fata!

Astazi o sa va vorbesc despre celelalte produse Apidermaliv pe care le-am primit spre testare, si anume: crema de fata cu laptisor de matca, balsamul de buze cu laptisor de matca, ulei de masline si miere si masca de fata cu laptisor de matca, ulei de masline, unt de shea si miere.

Crema de fata cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de Shea





Crema este ambalata intr-o cutiuta de plastic, iar idetaliile despre crema, inclusiv ingredientele, le gasiti pe un biletel cand deschideti crema, la fel ca in cazul cremelor pentru calcaie, pe care vi le-am prezentat intr-o postare trecuta. Iata ce promite aceasta crema si care sunt ingredientele ei:


Crema are data de expirare inscriptionata pe spatele cutiei.


In cutie veti gasi o crema destul de solida, mie mi se pare ca are consistenta unui unt de corp, cu un miros destul de puternic a miere, care persista putin si dupa aplicare. Eu m-am obisnuit cu mirosul, incat acum nici nu-l mai simt. La contactul cu pielea crema se topeste frumos si aplicarea e destul de usoara. Singurul lucru care ma deranjeaza e sa-mi bag degetele in cutie dupa crema, caci imi intra sub unghii. 


La inceput nu prea stiam cum s-o includ in rutina  mea zilnica deoarece nu vroiam sa renunt la uleiul de argan pe care il folosesc seara, iar ca si crema de zi nu o credeam potrivita. Apoi am citit pe blogul bondaricai ca ea o foloseste cu succes si ziua  si am zis sa incerc si eu. O folosesc de atunci dimineata zi de zi., desi da un usor luciu tenului, dar acesta se estompeaza dupa un timp sau dupa aplicarea unei pudre.


Mie mi se pare ca face ceea ce promite. Eu imi simt tenul foarte hidratat de la ea si e o crema ideala pentru anotimpul rece. Indiferent cat de frig a fost nu am simtit ca ma strange fata si a fost foarte benefica pentru tenul meu, care iarna e uscat pe obraji si normal in rest. Nu stiu cum o sa fie la vara cand tenul meu devine mixt.

O recomand cu toata increderea. Crema o puteti gasi online AICI, la pretul de 9,13 lei.

Balsam de buze cu laptisor de matca, ulei de masline si miere


Balsamul se prezinta intr-un mic tub si are un miros delicios a bomboane de portocale. Trebuie sa recunosc ca nici aici nu ma incanta ambalajul, caci aplicarea produsului direct din ambalaj nu e foarte precisa. Cu degetul se aplica foarte precis, dar nu e foarte igienica metoda. Iata si ingredientele:


Balsamul are o consistenta destul de solida si o culoare usor galbuie, de la miere probabil. Pe buze are un luciu usor si particulele de miere se simt ceva timp pe buze.


Imi place ca hidrateaza frumos buzele si rezista destul de mult pe buze. Il recomad deorece isi face treaba si are un pret foarte acceptabil.

Online il gasiti AICI, la pretul de 6,32 lei.

Masca de fata cu laptisor de masca, ulei de masline, unt de shea si miere


Ambalajul este la fel ca al balsamului, dar mult mai mare. Mie mi se pare ca miroase a uleiuri, probabil de la uleiul de masline, dar nu e un miros foarte pregnant si nu ma deranjeaza. Ingredientele si modul de utilizare il gasiti mai jos:


Si masca are o consistenta mai solida si o culoare intensa de galben, foarte asemanatoare cu ce cea a mierii. Eu o folosesc dupa ce fac baie si fata mea e foarte uscata de la apa calda si isi face foarte bine treaba si hidrateaza frumos. Lasa tenul cam uleios asa ca trebuie sa folosesc si un gel de curatare pentru a o indeparta cu totul.


O recomand pentru hidratare, nu stiu daca are sau nu efect asupra ridurilor. Online o gasiti AICI, la pretul de 11,99 lei.

* Produsul a fost primit spre testare, dar opinia mea este una obiectiva si nu este influentata de acest fapt.

PS. Nu uitati de giveawayul de pe Facebook.

13 comentarii:

  1. Stiu Laura, ca doar de la tine am aflat despre ele. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Laura stiu ca doar de la tine am aflat de aceasta gama de produse. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca si tu ai avut o experienta placuta cu produsele:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Balsamul daca nu este sub forma de baton e cam greu de dozat dar daca este eficient atunci putem trece peste acel mic dezavantaj.

    Bun review!Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e Ela, dar uneori nu le poti avea pe toate:)

    RăspundețiȘtergere
  6.  Mai mereu se intampla asa :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat aeste produse dar am citit numai reviewuri pozitive.Mi-am facut o parere buna despre ele, iar preturile sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da sunt chiar bune la preturi mici. Cred ca un ten matur le-ar agreea si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi spui te rog cand ai cumparat crema? Eu mi-am luat azi una si scrie ca expira in iunie 2012.. Suntem in martie.. Nu am cum sa o folosesc in 2 luni. Cat e valabila in mod normal?

    RăspundețiȘtergere
  10. Deeaoo eu am primit-o spre testare acum ceva vreme buna, cred ca sa tot fie vreo 2 luni. Dupa cum observi si a mea expira tot in iunie 2012. Banuiesc ca e valabila cat scrie acolo, din moment ce are ingrediente naturale ma gandesc ca nu poate avea un termen de valabilitate foarte mare. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, incearca astea 2 luni si vezi cat folosesti din ea, poate o termini. Nu te pot sfatui sa o folosesti si dupa data la care scrie pe ambalaj ca expira. Eventual trimite un mesaj celor de la apidermaliv si vezi ce zic ei...

    RăspundețiȘtergere