10 mai 2012

Shop and tell!

Dupa o destul de lunga absenta, iata ca am revenit. Credeam ca nu se mai aseaza odata lucrurile sa va pot arata achizitiile lunii aprilie, dar, din fericire, pentru moment e liniste si pace si la mine. Sa vedem, asadar, pe ce am mai dat banii si ce am mai primit.

Am zis ca nu o sa-mi mai iau cosmetice caci am destule si am inceput sa cumpar de dragul "cumpararii", nu neaparat din nevoie. O sa vedeti mai jos daca am reusit. 

Demult imi doream un pandantiv cu ceas, asa ca atunci cand am vazut oferte foarte bune la Julia Bijoux nu am stat pe ganduri si mi-am luat unul. Am adaugat la comanda o pereche de cercei cu pene, iar Julia a fost foarte draguta si m-a cadorisit cu o pereche de cercei adorabili:



Ceasul e prea frumos sa nu va pun si o poza mai detaliata:


Pentru ca keratina mea e pe terminate, am fost in Auchan sa iau alta. Bineinteles ca acolo am vazut crema cu spf 59 Aslavital si a trebuit sa o iau ca nu aveam nici o crema cu spf. Apoi mi-am amintit ca parul meu e cam uscat in ultima vreme, asa ca am luat si o masca:


Crema de la Aslavital am folosit-o  in fiecare zi cand am iesit afara. Inca nu stiu ce sa va zic despre ea...in majoritatea zilelor imi place, dar in unele zile ma dispera maxim. Poate va povestesc mai multe despre ea intr-o postare viitoare. 

Apoi Doda mi-a zdrucinat ultima urma de rezistenta cand mi-a spus ca a gasit produse Essence in Aiud. Proaspat trezita din somn, i-am spus sa-mi ia urmatoarele:


Sunt foarte incantata de pensule. In sfarsit, blushul se aplica uniform pe pometii mei. Cu urmatoarea ocazie o sa-mi iau si alte pensule. Oja cred ca o stiti deja de pe alte bloguri, dar nu m-am putut abtine sa nu va pun o poza cu ea pe unghiile mele. E aplicata intr-un singur strat peste o oja Golden Rose mov (o puteti vedea aici).


In cautarea unor pantaloni de vara, am ajuns acasa cu:


Nu e nici pe aproape ce aveam nevoie, dar nu am putut rezista rochitei. Intotdeauna mi-au placut modelele mai rustice.

De vreo doua saptamani mi-a venit si premiul de la Vichy:


Si cam atat...Am fost destul de cumpatata, nu?

La ce vreti sa vedeti review prima data?


13 comentarii:

  1. Sa  le folosesti sanatoasa :D:D:D:   ..te poop :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbesti serios? Produse Essence in Aiud, Alba? :o De cand caut produse Essence in Cluj si aflu ca tocmai in orasul meu sunt :)). Maine ma duc acasa si clar ma duc sa imi iau ceva numai sa imi zici te rog unde le gasesc :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana mie Doda mi le-a luat, dar din cate imi zicea ea pe undeva vis-a-vis de politie, sau langa politie, intr-un magazin cu de toate care parca se numea Media Paper, sau ceva de genul. Nu poate fi foarte greu de gasit, Si eu astept essence a Cluj.
    Spor la shopping.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ropotan Mihaela11 mai 2012 la 16:42

    eu as vrea review la crema aslavital si produsele pe care le ai de la vichy:D te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa fac review produselor cat de curand:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Loredana Aneculesei11 mai 2012 la 21:49

    Foarte frumoase accesoriile. 
    Daca te intereseaza chestiutele din bronz, poti arunca o privire si pe blogul meu recent facut - toate accesoriile sutn facute de mine.
    http://emeraldlilac.blogspot.com/ 

    In alta ordine de idei,am si eu oja, este superba, dar se ia atat de greu de pe unghii si cred ca am sa incerc si eu blushurile lor :x
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut accesoriile tale si sunt foarte dragute.
    Oja se ia greu intr-adevar, dar sufera baba la frumusete:) Blushul crema ma tenteaza de la ei, dar deocamdata nu am eu acces direct la produse essence:)

    RăspundețiȘtergere
  8. PS: Am si eu masca aceea de la Kallos si e f eficienta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai Ela nu ma am cu outfit of the day, nu sunt deloc fashion:))Poate o sa incerc totusi odata, dar nu promit nimic:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau si eu stand essence la mine in oras:((

    RăspundețiȘtergere