31 martie 2011

Swoop Tail!

Asa cum am spus in postarea treacuta, am incercat sa omit azi impletiturile care imi sareau (si azi) in ochi cu insistenta. Poate ca nu a fost o alegere prea inspirata, avand in vedere faptul ca mi-au cazut ochii pe ceva mai putin simplu. Am stat in baie vreo 2 ore (cred) si mi-au amortit bratele tot facand si refecand (rezultatul nu este 100% satisfacator, dar se apropie de ceva), dar hai sa va arat despre ce este vorba si vorbim dupa:


Si cum se face :



Deci trebuie sa recunosc ca femeia asta e absolut geniala. De la ea m-au apucat ideile astea cu coafatul, de cand am vazut-o azi-vara prima oara. Face ca totul sa para atat de ushor de realizat, lasa impresia ca totul se face foarte firesc si e si tare simpatica. In fine, sa revenim la oile noastre. Chestia pare relativ simpla, invarti in aceasi directie, adaugi de pe laterale si apoi pui peste (deci cred ca v-ati dat seama ca la explicat sunt "as"), dar odata ce te pui pe treaba apar tot felul de problemute care nu le aveai in vedere (asta dupa ce prinzi directia de sucit). Asa am patit si eu, ba a fost una, ba alta, ba am inceput prea de sus, ba nu se vedea fain cand intorceam, ba mi-ar fi trebuit 3 maini (noroc ca mi-am amintit ca am gura) si etc. Ei, dupa ce am refuzat cateva ore sa ma las batuta, a iesit ceea ce vedeti (cum ziceam, este loc de mai bine berechet). As mai fi insistat, dar mi-au amortit mainile. 

Daca, prin absurd, aveti curaj si va roade sa incercati, tot ce pot sa va recomad este sa aveti rabdare, sa urmariti atent filmuletul si daca nu  aveti parul prea lung sa nu incercati, ca oricum nici la mine nu prea a  iesit cum trebuia. Eu am optat pentru o coada de cal deoarece cocul mi se parea chiar prea elegant pentru o eventuala coafura de zi cu zi. 

Acestea fiind spuse va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Dia 


6 comentarii:

  1. Vaaai, Dia, ce maini formidabile ai. Eu zic ca ti-a iesit foarte bine. Asta spune ochiul meu de pejumatateexperta ;)( sau poate pesfertexperta.)
    Si tipa din video e geniala. Atata twist,,ohh. Ori imi incrucisez ochii ori mainile.. :))
    Cred ca daca mi-as peria atata parul, as ramane fara el.
    Tot ce am reusit sa fac e cocul!! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, merci. Ma bucur ca iti place. E bine ca ti-a iesit si cocul. Te pup, sper sa reusesc sa mai fac cate ceva care sa mearga si la parul tau cret.

    RăspundețiȘtergere
  3. A,da da. ceva cu parul cret te rog. acu chiar n-am timp sa caut. Adica folosesc timpul pe care il am ptr alte-alea. Tu esti in domeniu si sti ce sa cauti ;)Maine e petrecerea lui fiul meu. crezi ca poti face rost pana maine? Eu nu ma pot loga ptr ca am un virus in calculator si de-aia comentez asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul trecut,prin primavara mi-a venit un gand:sa ma mai tund.M-am tuns treptat,mai intai doar varfurile apoi incet incet am ajuns la barbie.Mi-a placut enorm pentru ca de ceva timp nu am mai avut parul atat de scurt.Un alt plus a fost ca parul era mai sanatos, mai voluminos si eu paream mai copila.
    Pana cand m-am mai uitat pe net la tutoriale cu diverse coafuri iar cand am ajuns la impletituri deja am zis gata,il las sa creasca pentru ca mor de nerabdare sa mi-l pot impleti si eu.Ador impltetiturile doar ca nu ma descurc la fel de bine ca si tine dar exersez si invat eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai e foarte bine sa il tai asa mai scurtut, se recomada odata la 2 ani o schimbare mai drastica de coafura. Si eu am avut parul pana la barbie si arata bine si asa parul se si regenereaza. Poti si la lungimea asta sa-l impletesti, mai ales diferite spicuri. Stai linistita ca nici mie nu-mi iasa bine de fiecare data, dar repetita este mama invataturii:)

    RăspundețiȘtergere