18 octombrie 2013

Sa vorbim despre Remington Keratin Therapy Pro Curl!

Astazi o sa va vorbesc despre un aparat pentru par, un ondulator. Acesta face parte din noua gama Keratin Therapy de la Remington. Dupa cum v-ati dat probabil deja seama, eu am parul destul de intins de la mama natura, asa ca tendinta mea la ocazii speciale este sa ma orientez spre bucle. Astfel, cand am avut sansa sa imi aleg un produs Remington, am optat pentru un ondulator. Acesta promite bucle sanatoase, lucru care poate ridica semne de intrebare pentru unii, dar din experienta mea (si a surorii mele) cu placa Remington pot sa spun ca am observat ca produsele Remington nu afecteaza asa tare parul ca alte produse de acest gen. Bineinteles, asa nu inseamna ca nu mai este nevoie sa folositi un produs pentru protectie termica inainte  

Ondulatorul arata foarte bine, foarte profi, eu cred ca are toate elementele necesare unui ondulator si chiar mai mult.




Ondulatorul are 3 butoane, cel din dreapta de pornire/oprire si celelalte pentru modificarea temperaturii.


Temperatura apare pe un display. Dupa cum puteti observa din poze, acesta porneste de 130 de grade si ajunge la 210 grade. In momentul in care ati ales o treapta de temperatura acesta se va lumina cand acea temperatura este atinsa  (lucru pe care il puteti observa in cea de-a doua poza).


Ondulatorul este prevazut cu o clama sub forma de cleste si cu un varf rece, utile in realizarea buclelor. Totusi, e nevoie de atentie cu varful caci eu am reusit sa ma ard putin intr-un moment de neatentie.


Un lucru la care nu m-as fi gandit, dar care imi pare tare util este cablul pivotant. Cand l-am folosit mi-a fost tare util atunci cand ma mutam dintr-o parte in alta a capului cu el. In sfarsit, cablul nu mi s-a mai rasucit ca la alte produse.


Un alt lucru nemaintalnit si extrem de util mi se pare suportul, care permite asezarea lui pe orice suprafata fara ca aceasta sa se arda.

Probabil v-ati dat deja seama ca pentru a realiza aceasta descriere l-am folosit. Iata, asadar, ce imi place la el:

  • poti alege temperatura dorita foarte simplu, prin utilizarea celor 2 butoanelor;
  • dupa ce l-ai pornit se incalzeste repede, in aproximativ 30 de secunde;
  • capatul pivotant ca ma ajuta sa nu se incurce cablul;
  • suportul, care ma ajuta sa nu ma tot invart cu el in mana gandindu-ma unde sa-l asez cand aleg alta suvita;
  • se opreste automat daca nici un buton nu e activat timp de 60 de secunde;
  • e nevoie doar de 10 secunde pentru a se forma buclele.
  • garantia este de 60 de luni, ceea ce mi se pare enorm. De asemenea, pe certificatul de garantie gasiti o lista cu locuri din diverse orase unde puteti duce aparatul pentru garantie.


Va spuneam ca l-am folosit, dar nu pe parul meu. Mi-a fost groaza sa il incerc direct pe parul meu lung si destul de des, asa ca l-am folosit pe vara mea. Rezultatele le puteti observa in pozele de mai jos.




Mai am de exersat inca, asa ca mai multe despre buclele rezultate o sa va spun intr-o postare viitoare, dupa ce o sa-l incerc si pe parul meu.

Produsul il gasiti aici la pretul de 159 lei. Sunt curioasa, voi cum va intelegeti cu ondulatoarele?