14 august 2012

Review: Super+ BB Gold Label Cream!

V-am promis, inca de la aceasta postare, ca o sa va vorbesc mai amanuntit despre BB Cream-ul pe care il detin. Cred ca deja ati citit pe multe bloguri sau site-uri despre ce sunt aceste BB Cream-uri sau, daca nu, ati vazut, cu siguranta reclama BB Cream-ului Garnier. Ati observat deja ca tot mai multe firme isi lanseaza propriul BB Cream, dar eu am optat pentru unul asiatic, caci de la ei a pornit totul. Daca mai vreti sa cititi cate ceva despre BB Cream puteti sa faceti un click aici

Produsul pe care il am eu este de la Skin 79, se numeste Super+ BB Gold Label Cream si arata asa:



Mi-am ales acest produs deoarece am avut doua mostre de la Skin 79, iar aceasta varianta mi-a placut mai mult. Produsul are un ambalaj foarte placut, atat vizual, cat si in ceea ce priveste utilitatea. Cutiuta este prevazuta cu o pompita, astfel ambalajul este foarte igienic si permite o buna dozare a produsului.


Produsul se gaseste intr-o singura nuanta si se adapteaza perfect nuantei tenului meu, dar nu stiu daca s-ar adapta si pentru un ten inchis la culoare. In ceea ce priveste consistenta, pot sa va spun ca mi se pare asemanatoare cu cea a unui fond de ten care nu este foarte lichid. Produsul are un miros aproape imperceptibil, lucru care mie imi place. De asemenea, imi place ca se intinde foarte usor pe ten.



Ingredientele le-am gasit imprimate pe cutie si m-a surprins lista lunga:


Lucrurile care imi plac mie la acest produs sunt:
  • ofera un aspect foarte natural si proaspat tenului;
  • se intinde foarte usor si nu lasa urme pe ten. Eu nu am rabdare sa aplic fondurile de ten cu pensula sau buretelul, asa ca il aplic cu degetele si intotdeauna ma trezeam cu zone unde acesta nu era intins bine sau ca imi accentua zonele mai uscate. Cu BB Cream nu mai am aceasta problema. O aplic ca pe o crema de fata si nu m-am trezit niciodata cu zone unde sa nu se intinda bine. 
  • o aplic foarte repede, spre deosebire de fondul de ten;
  • blush-ul imi rezista mai mult peste BB Cream;
  • are SPF 25, deci e bun si pentru vara;
  • rezistenta mare, la finalul zilei arata la fel de bine pe ten;
  • are o acoperire mica spre medie;
  • pot aplica mai multe straturi fara ca tenul sa para incarcat.

Cand am probleme mari cu tenul aplic si corector pe unele zone, dar de multe ori prefer sa folosesc doar BB Cream-ul chiar daca se mai vede si roseata de la unele cosuri pe ici pe colo. Cand caldurile sunt foarte ridicate aplic si pudra in zona T, caci varianta pe care o am eu este pentru ten uscat. 

Produsul l-am achizitionat de pe ce acest site. Strangeam bani pentru o comanda de pe site-ul Skin 79 Spania, dar am avut noroc si a aparut si la noi acest site, unde preturile sunt mai mici decat pe site-ul spaniol si stateam si mai linistita in privinta transportului. Pretul acestuia a fost 81 de lei, iar taxele postale de 8 lei cu plata prin ramburs. Pe langa produs am mai primit 3 mostre de alte BB Cream-uri asiatice si o moste de BB Cleanser.

Va las si cu o poza inainte/dupa, desi nu sunt foarte multumita de cum au iesit pozele. In realitate diferenta e mult mai vizibila.



Ca o concluzie, mie imi place produsul foarte mult in special datorita aplicarii usore si aspectului foarte placut pe care il ofera tenului.

Daca am omis vreo informatia astept intrebarile voastre. Voi ce BB Cream ati incercat?