25 octombrie 2014

Produse consumate!

Mie imi place sa citesc postarile cu produse consumate pe alte bloguri, asa ca sper ca si alte fete sa gaseasca interesanta postarea aceasta pe blogul meu. De obicei ma mir ce multe produse consuma unele fete, spre deosebire de mine. 


Cred ca aceasta este una dintre putinele postari cu produse consumate care o sa contina si produse de makeup.


Gelul de curatare de la Farmec mi-a placut foarte mult. Pot sa inteleg de ce este indragit de atatea fete. La inceput mi-a fost greu sa ma reobisnuiesc cu produsele de curatarea fetei cu textura gel, dar apoi am ajuns sa il iubesc.

BHA-ul 2% gel de la Paula's Choice nu e chiar terminat, da il am de mai mult de un an asa ca era cazul sa ma despart de el. A fost un produs bun si si-a meritat banii caci se consuma greu. A fost primul exfoliant chimic folosit si pielea mea a sesizat diferenta. Acum folosesc un exfoliant AHA.

Serumul de la Oriflame a fost si el un produs bun, dar nu m-a impresionat suficient incat sa-l recumpar.

Cleanser-ul Yes To Carrots a fost preferat meu. are o textura cremoasa si nu usuca deloc fata, dimpotriva. Aluneca usor pe fata si curata eficient.


Demachiantul bifazic de la Farmec si-a facut treaba cu brio. In sfarsit, indepartarea rimelului nu mi se mai pare chiar asa mare corvoada. Cu siguranta un demachiant bifazic e cel mai potrivit produs pentru mine.

Primerul de la Elf a fost un produs cu care am avut o relatie de iubire-ura. Uneori isi facea treaba cu brio alteori era ca si cum nu l-as fi folosit. Probabil ca depinde si de fardul folosit, cantitatea de produs aplicata si timpul de asteptare intre aplicarea produselor. O sa mai experimentez sa-mi dau seama exact cum sta treaba.

Pudra de la Sephora mi-a placut foarte mult. Am folosit exclusiv aceasta pudra vreun an de zile. E foarte spornica! O am de aproape 2 ani si nu o mai folosesc de luni bune deja, asa ca e momentul sa ma despart de ea. Cu siguranta o sa o recumpar, mai ales ca am prins-o la reducerile de iarna la 12.5 lei!


Gelul de dus de la BU a fost un produs ok. Nu m-a impresionat prea tare, dar nici nu mi-a displacut ceva anume la el. Mirosul mi s-a parut foarte frumos la el!

Crema de maini Doina de la Farmec mi-a placut tare mult. Eu nu am prea folosit creme de maini pentru ca nu am simtit niciodata nevoia. Prin vara s-a schimbat ceva si am simtit nevoia sa aplic in fiecare seara ceva pentru a nu-mi simti mainile uscate. Acest produs mi-a fost de mare ajutor.

Voi cum stati cu produsele consumate?