26 martie 2015

NOTD: Blue spring!


Daca ati vazut ultima postare "Saptamana in imagini"cred ca v-ati dat seama ca sunt intr-o pasa "albastra". Totul a inceput cand am vazut un albastru deschis pe unghiile Ameliei Liana (o youtuberita a carei video-uri le urmaresc) si mi-a placut tare mult cum arata pe unghii scurte. La ultima vizita in DM, ojele Colorama erau reduse si, desi nu vroiam sa cumpar si oje, am aruncat o privire peste nuante. Cand am vazut-o mi-am amintit de oja din video si am luat-o fara sa stau pe ganduri. Trebuie sa recunoasc ca a fost o alegere tare inspirata. 

Iata-o in toata splendoarea!


Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand am o oja noua nu pot sta linisita pana nu o pun pe unghii cel putin o data. Asa am facut si cu aceasta. S-a aplicat fara probleme si sunt tare incantata de ea. M-a surprins si prin rezistenta. E prima data cand pun poze cu un NOTD si oja e aplicat de 3 zile pe unghii. De obicei pozele pentru NOTD-uri le fac imediat dupa ce am aplicat oja. Sunt convinsa ca a ajutat si top coat-ul de la Farmec, dar este si meritul ei, cu siguranta.Trebuie sa recunosc ca acum ma tenteaza si alte nuante de la Colorama, mai ales ca acum stiu ca sunt si calitative ojele. Le-am vazut deseori la promotii, deci cu siguranta o sa incerc si alte nuante cat de curand. Nuanta aceasta este numarul 285.


De cand o am pe unghii, am vazut ca si Fleur de Force si Iguanitza aveau nuante de albastru deschis pe unghii in ultimele lor video-uri si asta ma face sa-mi placa si mai mult. Mie mi se pare ideala pentru primvara, voua cum vi se pare? Ati incercat ojele Colorama? Ce impresie v-au lasat?