3 martie 2015

Saptamana in imagini (81)!

Cum ati inceput primavara? Eu sunt tare suparata ca a nins pe la mine azi si vremea e destul de rece. Vreau sa vina primavara cu adevarat!

Saptamana trecuta a inceput cu vreme frumoasa. Lalelele acestea mi-au dat impresia ca primavara a sosit mai repede. Pacat ca m-am inselat! Mici cumparaturi de la saptamana americana din Lidl, fursecurile sunt bune, dar iaurturile nu m-au cucerit.


Tare mult imi place cum se potrivesc culorile lalelelor cu culoarea peretilor si a Box of Beauty Douglas.


Aveam de gand sa va arat un NOTD, dar vremea nu a tinut deloc cu mine pentru a face pozele.


Sambata a fost vreme chiar frumoasa (imi si imginam ce frumoasa o sa fie prima zi oficiala de primava), asa ca am scos masina la spalat. De fiecare data cand ma gandesc la masina mea, imi amintesc de o poza de pe facebook cu diferenta dintre cum arata masina unei fete fata de cea a unui baiat, dezordine vs ordine. Din pacate ma regasesc in poza perfect, mereu reusesc sa adun diverse ambalaje pe bord si pe langa schimbatorul de viteze.


Tot sambata prietenul meu a facut pui pe sticla...yammy!


Duminica dimineata ma suna Laura sa ma intrebe daca nu vreau sa merg la Beauty Forum. Cum dormeam, i-am zis direct ca nu, da ca o sun cand ma trezesc. Dupa 15 minute am sunat-o si, cand am auzit ca o sa fie iarasi Inglot printre participanti, m-am hotarat sa merg si eu. Dupa ce ne-am invartit putin pe acolo, am mers cu fetele la o cafeluta si am petrecut o duminica relaxanta, in ciuda vremii deloc fumoase.


Am ajuns acasa cu mici bunatati de la Inglot.


Pe la ora 8 seara m-am pus sa ma vopsesc. Mi-am schimbat usor culoarea, dar inca nu am reusit sa fac poze cu noua mea culoare. Oricum, prietenul meu o gaseste foarte asemanatoare cu cealalta si absolut nimeni nu mi-a spus ca ar fi sesizat o schimbare de culoare.

Saptamana voastra cum a fost?