14 decembrie 2012

Despre gelul de curatarea tenului si crema hidratanta Anian!

A trecut o gramada de timp de la ultimul review, dar sper sa ca nu am uitat cum se fac astfel de postari. Azi am ales sa va prezint doua produse Anian din gama antioxidanta goji si rodie.




Gelul pentru curatarea tenului Anian

Ce promite acest gel de curatare puteti citi pe site-ul celor de la Triodeluxe. Din pacate la mine s-a sters eticheta cu prospectul in limba romana cand am spalat ambalajul de urmele de lavabila.



Produsul vine intr-un tub de 150 ml, care cuprinde suficient produs pentru o folosire indelungata. Eu il am de cateva luni, dar au fost perioade in care am folosit si alt gel de curatare care avea un termen de valabilitate apropiat. 


Gelul are un miros parfumat, nu pot sa va spun exact a ce miroase, dar mie imi place. Mirosul nu este foarte puternic, un lucru de apreciat pentru mine. Textura lui este destul de lichida, astfel incat, daca uneori sunt neatenta, acesta se prelinge pe capac, lucru nu prea placut. 


Eu il pun in palma, apoi frec putin si face o spumita alba pe care apoi o intind pe ten.


Pe scurt, parerea mea despre acest produs este:
             - este spornic, cantitatea iti ajunge cel putin vreo 2 luni;
             - are un miros subtil si placut;
             - curata eficient tenul si nu il usuca;
             - raportul calitate pret mi se pare ok.
Ingredientele produsulului sunt:


Crema hidratanta Anian


Crema este ambalata intr-o cutiuta in culorile gelului de curatare. Toate produsele din aceasta gama au acelasi culori cochete. 


Crema are un miros extrem de subtil, aproape insesizabil, lucru care mie imi place. Textura sa este destul de solida, dar la contactul cu tenul se topeste si se intinde foarte frumos pe ten.

Parerea mea este:
          - imi place ca nu are un miros puternic;
          - nu imi place cutiuta, dupa cum probabil stiti deja, dar avand in vedere consistenta cremei inteleg modul acesta de ambalare al ei;
           - imi simt tenul bine hidratat dupa folosirea ei, e o crema perfecta pentru iarna;
            - surioara mea si-a insusit-o si a zis ca ii place;
            - un mare plus este faptul ca nu mi-au aparut chestii neplacute pe fata de ea, tenul meu rectionand destul de repede cand nu-i convine ceva;
            - este si ea destul de spornica.

Poze cu ingredientele nu am, din pacate. Acestea erau trecute pe cutia de carton in care se afla crema iar surioara mea a aruncat-o cand s-a gandit sa-mi fure crema.

In concluzie, imi plac ambele produse si le-as recomanda si refolosi daca as avea ocazia.

Voi ce produse Anian ati folosit? V-au lasat o impresie buna?


*Produsele au fost primite spre testare