19 iunie 2013

Review: Gel de curatare si tonic facial Capra Nera by Deesse of Switzerland!

Va povesteam aici despre lansarea gamei Aqua Treatment, la care am particupat si eu la Cluj. Ei bine, intre timp, am primit si eu cele 4 produse din aceasta noua gama si m-am pus pe testat.

Gama cuprinde 4 produse: gel de curatare, tonic facial, crema de zi si masca-gel. Aceasta gama are are la baza un complex unic, care asigura pielii un efect de hidratare care dureaza intreaga zi. Acest complex unic este Cell Active Hydra, "acidul malic actioneaza impreuna cu substante care joaca rol de liant pentru apa, exrase din mar, pentru a optimiza si fluidiza balanta hidrica". Sa va spun acum si parerea mea despre aceste produse. O sa va vorbesc azi despre 2 dintre ele: gelul de curatare si tonicul facial.



Gel de curatare


Gelul de curatare vine intr-un flacon de plastic tare de 200 ml. Are un miros parfumat, dar nu foarte intens, care mie imi place. Sistemul de dozare mi se pare ok, permite o dozare buna a produsului, dar stiti ca eu prefer intotdeauna pompitele in cazul acestor produse.


Textura sa este cea a unui gel incolor. Face spuma destul de putina in contact cu apa si cu fata mea. Eu il folosesc ca pe orice alt gel de curatare, desi se recomanda folosirea lui in combinatie cu un burete, putet citi mai multe aici. 



Imi place ca ofera o curatare blanda, dar eficienta. Spun blanda, deoarece nu usuca deloc tenul, dimpotriva acestea ramane cu o senzatie de prospetime. Va spuneam ca nu face multe spuma, asa cum il folosesc eu, dar nu ma derajeaza acest lucru, fiind deja obisnuita de la alte geluri de fata pe care le-am mai folosit, Mario Badescu de exemplu. Este, de asemenea, destul de spornic, il folosesc de aproape 2 luni  dimineata si seara si am consumat putin mai mult de jumatate din el.

Daca ar fi sa-i reprosez ceva ar fi faptul ca are un pret destul de ridicat, il gasiti la 133,30 lei aici.

Ingrediente: Aqua, Mipa-Laureth Sulfate, Polysorbate 20, PEG -15 Glyceryl Isostearte, Pyrus Malus Friut Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein ferment, Panthenol,  Fructose, Urea, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Hexylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Allantoin, Glycerin, Methylparaben, Glucose, Propylparaben, Sucrose, Dextrin, Pectin, Alanine, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Phenoxyethanol, Parfum.

Tonic facial

Tonicul facial are exact acelasi sistem de ambalare si dozare ca si gelul de curatare. Mirosul este acelasi si el.

Textura lui este lichida, are consistenta apei. Eu pun cateva pompite de produs in podul palmei si apoi il intind cu degetele pe toata fata, gat si decolteu. Se recomanda si in cazul lui aplicarea cu ajutorul unui burete. 



Trebuie sa recunosc ca inainte lui nu foloseam tonic, deoarece toate mi se pareau prea parfumate si unele chiar pline de alcool. In plus, am trecut peste faza in care foloseam tonic pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj, afland, intre timp, ca rol acestuia este de a aduce un plus de ingredienete benefice pielii. 

Imi place ca dupa ce il folosesc imi simt pielea reimprospatata si deloc uscata. De multe ori folosesc gelul de curatare, tonicul si stau peste o jumatate de ora pana la aplicarea exfoliantului si in tot acest timp nu imi simt pielea deloc uscata. Nu are alcool, asa ca desi l-am aplicat peste cosuri sau alte rani nu mi-am simtit pielea iritata. Este si el destul de spornic, l-am folosit dimineata si seara, in tandem cu gelul de curatare, si inca mai am destul produs. 

Este, cu siguranta, cel mai bun tonic pe care l-am incercat pana acum. Daca pretul nu ar fi prea ridicat pentru bugetul meu, l-as recumpara cu drag. Il gasiti si pe el la pretul de 133,30 lei aici.

Ingrediente:  Aqua, Polysorbate 20, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pyrus Malus Friut Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus, Protein ferment, Panthenol, Fructose, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Allantoin, Disodium Edta, Ethylhexyglycerin, Methyl Gluceth-10, PEG-14 Dimethiccone, PEG-8, Sodium Citrate, Glucose, Sucrose, Dextrin, Urea, Sodium Hyaluronate, Pectin, Alanine, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Parfum. 




revenge season 1-2 dvd box set revenge season 1 dvd best buy revenge season 2 dvd best buy revenge season 2 dvd release date