Pentru ca cateva dintre voi v-ati aratat interesate de reteta pentru cartofii din postarea "Saptamana in imagini 26" l-am batut la cap pe prietenul meu si el s-a gandit sa postez reteta in imagini pe blog. Va prezint, asadar, intregul proces.
- aprox. 600 gr de cartofi;
-150 gr sunca (pastrama, muschi, salam etc)
- o jumatate de ceapa mare sau o ceapa mai mica;
- 4-5 oua;
-cateva felii de rosie;
- patranjel verde;
-condimente (sare, piper, rozmarin)
- orice altceva considerati de cuviinta.
Pentru inceput taiati ingredientele aproximativ ca in imaginile de mai jos:
Apoi adaugati cartofii, ceapa si muschiuletul intr-o tigaie cu putin ulei incins.
Amestecati ingredientele in tigaie constant, pana ajung sa arate cam asa:
Bateti ouale, adaugati condimentele si apoi puneti-le peste amestecul din tigaie. Cu o paleta frecati usor printre cartofi pentru a se strecura mai bine oul prin amestec.
Adaugati apoi si feliile de rosii.
Puneti un capac si lasati, la foc mic, sa se coaca totul.
Apoi adaugati parunjelul verde ... et voila!
Pofta buna! Si nu uitati, daca incercati reteta, sa-mi lasati o poza sau o impresie in comentarii.