2 aprilie 2012

Review: Rimmel London Nail Polish Remover!

Va aratam aici acetona mea de la Rimmel, iar atunci una dintre cititoare mi-a cerut parerea despre ea, iar  azi i-a venit randul.




Dupa cum puteti vedea am folosit destul de mult  din ea, deci clar imi place. Aceasta se prezinta intr-o sticluta de plastic de 100 ml, are o culoare alba, foarte asemenatoare cu cea a laptelui, si un miros intens a cocos.

De data asta nu va pot pune poza cu ingredientele pentru ca exact peste ele era o stampila pe care scria instructiunile in limba romana, dar primul ingredient de pe lista era acetona. De asemenea, se lauda ca are vitamina E si glicerina.

Ce imi place?
  • mirosul de acetona e mascat de cel de cocos;
  • curata lacul foarte bine, poate chiar mai bine decat vechea mea acetona. Am un singur lac cu sclipici si pe el o sa vedeti proba mai jos;
  • nu se consuma repede, l-am folosit de prin a doua jumatate a lui februarie, atat eu cat si surioara si mai este in sticluta cat se vede in poza;
  • are glicerina si vitamina E.
Ce nu imi place?
  • mi-ar placea sa aiba un sistem de dozare mai eficient, pentru a nu se risipi produs.
  • e putin (mult) mai scump decat vechea mea acetona;
Va pun si un filmulet in care sa observati cat este de eficient la indepartarea ojei. Aveam pe unghie o oja cu sclipici de la Flormar.


    Eu il recomand pentru ca mi se pare foarte bun si poate in timp, chiar nu ataca unghia asa tare ca acetona clasica. Daca il gasesc la vreo oferta sigur o sa-l recumpar.

    In gasiti: DM, eu de acolo l-am luat.
    Pret: in jur de 10 lei online. Eu l-am luat la oferta.

    Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?


    9 comentarii:

    1. o fi mai scumpa, dar produsele de la Rimmel merita!

      RăspundețiȘtergere
    2. E chiar eficient,mi-ar trebui si mie unul!
      Pupici

      RăspundețiȘtergere
    3. Da sa stii ca e foarte eficient. am facut si un calcul si nu e cu mult mai scump.

      RăspundețiȘtergere
    4. Nu am incercat prea multe produse de la ei, dar am vazut in auchan acetona cu 7 lei si ceva, deci nu e chiar cu mult mai scumpa ca cea vechea a mea :)

      RăspundețiȘtergere
    5. Il folosesc si sunt foarte multumita de el, si e spornic!

      RăspundețiȘtergere
    6. Chiar am sa-l incerc! momentan nu sunt multumita de acetona mea. :X

      RăspundețiȘtergere
    7. 10 lei pentru o acetona este cam scump dar ca suma de bani nu e chiar asa de mult.Oricum eu am o acetona chiar mai scumpa si m-a tinut o gramada asa ca investitia a meritat.

      RăspundețiȘtergere
    8. Am vazut ca in auchan era 7 lei si ceva, iar cea veche era 3,7 lei da avea numa 50 ml, deci eu zic ca nu e chiar asa mare diferenta de pret.

      RăspundețiȘtergere