24 aprilie 2013

Review: Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap!

Acum aproximativ 3 luni cand am primit produsele Mario Badescu am fost extrem de incantata. Eu foloseam de la ei, si inca folosesc, mostre de Cellufirm Drops pentru zona ochiilor, sub crema de ochi. Deoarece mi-am facut o parere buna despre Cellufirm Drops eram tare curioasa sa incerc si alte produse Mario Badescu. Mi-am ales, printre altele, si acest demachiant Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap.



Eu l-am folosit atat ca si demachiant ,cat si ca gel de curatare al fetei. L-am folosit de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Am folosit cam jumatate de sticluta de produs in 3 luni. E foarte bine, caci expira in 6 luni de la deschidere deci ar trebui sa imi ajunga la fix pentru aceste 6 luni. L-am folosit fara probleme si in zona ochiilor.

Produsul vine in sticluta de plastic de mai sus, intr-o cantitate generoasa de 236 ml. Mirosul este unul destul de discret si placut. Mai multe detalii despre produs puteti citi aici.

La inceput sistemul de dozare m-a nemultumit. Apoi m-am obisnuit cu el si mi-am dat seama ca nu are rost sa tot apas pe sticluta, ci e suficient sa inclin usor sticluta si produsul o sa-mi curga in palma.  


Dupa cum probabil ati observat deja, culoarea lui este verde (culoarea mea preferata) cu mici particule usor exfoliante. Are o textura cremoasa si nu face spuma la contactul cu apa. Nu are sapun, deci se clateste usor. Desi nu face spuma, e nevoie de o cantitate mica de produs pentru a curata intreaga fata.


Lucrurile care imi plac la el:
  • curata eficient si se clateste usor de pe fata;
  • lasa tenul proaspat, fara a lasa senzatia de piele care tine;
  • are un miros discret si placut;
  • este spornic, necesita putin produs la o singura utilizare;
  • il folosesc fara probleme si in zona ochiilor;
  • pot sa-l iau cu mine in cabina de dus fara a-mi face probleme ca o sa raman fara eticheta de pe el (urasc sa mi se ude hartia de pe produs si apoi sa o ia la vale in cocoloase).

Ingredientele produsului (luate de pe eticheta) sunt: Deionized Water (Aqua), Bladderwrack (Fucus Vesiculosus) Extract, Stearic Acid, Propylene Glycol Dipelargonate, Polyglycerymethacrylate, Ammonium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Seaweed (Algae) Extract, Glyceryl Isostearate, Lauramide DEA, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Quaternium-15, Imidazolidinyl Ureea, Methyparaben, Propylparaben.

Va spun sincer ca a devenit produsul meu preferat de curatare si nu am nimic sa-i reprosez (nici macar sistemul de dozare, cu care m-am invatat foarte bine). Eu zic ca isi merita banii, chiar daca nu are un pret tocmai mic ( momentant il gasiti redus la 67,5 lei aici).

Voi ce ati incercat de la Mario Badescu? V-au lasat o impresie buna produsele?

P.S.: Nu uitati de giveaway!
bones season 6 dvd release date uk bones season 6 dvd release date bones season 6 dvd release date usa bones season 7 dvd box set